Vad är skillnaden mellan-och värderingsmetoder samt en bedömning?

fastigheter Värderingarna förändras nästan dagligen. De som vill köpa eller sälja egendom får förlita sig på en analys av värdet på fastigheten för att bestämma en specifik summa pengar för att erbjuda eller efterfrågan på en bit av egendom. Värdet på en specifik egenskap bestäms av både en bedömning och en bedömning. De två utvärderingsmetoder är dock helt annorlunda i sina mål och i sitt företag.

En bedömning är ett verktyg som används av en kommunal regering att bestämma det genomsnittliga värdet av en fastighet och används för uttag av fastighetsskatt på ett rättvist sätt. Bedömare kan ha tillstånd värderingsmän, men vid bedömningen, inte någon licens faktiskt krävs. De flesta av en bedömare för forskning och resultaten är hämtade från offentliga register i en fastighet. Mycket av den information som används i de bedömda beskattningsbara värdet av egendom är föråldrat, och i vissa fall helt enkelt fel. Fastighetsförmedling bedömningar för skatteändamål är normalt genomförs under vissa tidsperioder, with10 år är den genomsnittliga tid mellan utvärderingarna.

Men om förbättringar görs till en fastighet, kan den kommunala bedömare besöka egendom som grundar sig på till exempel tillåter en översyn av byggnad utfärdas för sådana förbättringar. Uppenbart att ju mer en fastighet är värd, desto högre taxeringsvärde, och ju mer det beskattas. Tyvärr felaktigheter inneboende i bedömningen innebär ofta att egenskaper är över-eller undervärderad, vilket leder till skatt missgärningar som är svåra och ofta dyra att lösa.

En bedömning, däremot, är en betydligt mer detaljerad undersökning av den fysikaliska egenskapen själv. Denna undersökning utförs av en licensierad, professionell värderingsman som kommer väldigt ofta att göra skisser av, ta bilder av, och skriva en detaljerad lista över både bra och dåliga aspekter på fastigheten. En bedömning kommer att äga rum när som helst på begäran av antingen eller vanligen både köpare och säljare av en fastighet.

Eftersom bedömningen av egendom är så mycket mer omfattande och aktuell än vad som är en bedömning är långivare huvudsak skall använda resultaten av en utvärdering för att skriva belopp och villkoren för ett hypotekslån. En bedömning värde kan vara mycket Ofta begär en fastighet säljaren också. Säljaren kan därmed få en uppfattning om hur mycket pengar är rimligt att begära för fastigheten. Utan tvekan den mest exakta och aktuella bestämning av värdet av en fastighet för köparen och säljaren är en bedömning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.