Vad är skillnaden mellan beräknade värdet och taxeringsvärde?

beräknade värdet och taxeringsvärde är båda metoder för att utvärdera värdet av ett hem. Skillnaden mellan de två är vem som gör den utvärderande, vad utvärderingen används till och hur utvärderingen utförs. Generellt sett, en bedömning görs för att fastställa värdet på ett hem för ett hem lån eller köp. En bedömning görs typiskt av statlig skatt utvärderare för att fastställa en fastighets skatt.

När ett hypotekslån sker, kommer en långivare kräver normalt att en bedömning skall utföras på fastigheten för att säkerställa att lånet inte kommer att vara mer än fastigheten är för närvarande värt. De flesta hypotekslåneinstituten införa en procentsats riktlinje kallas lån till värde (LTV) om de härstammar ett hypotekslån. Lån till värdet definieras som den andel av lånebeloppet dividerat med det aktuella värdet på hemmet. Till exempel, om en utlåningsföretagets har satt en maximal LTV på 90% och en låntagarens hem har ett bedömt värde på $ 100. 000 amerikanska dollar (USD), det största belopp som en kund skulle kunna låna är $ 90. 000 USD. Därmed att högre beräknade värdet på hemmet, desto större belopp som en låntagare kommer att kunna låna.

Utvärderingar i allmänhet av en certifierad oberoende tredje part fastigheter värderingsman som är ansluten med antingen köparen eller säljaren. Det beräknade värdet av ett hem anses vara den aktuella marknadsvärdet av hemmet. Aktuella marknadsvärdet är värderingsman: s uppskattning av vad bostaden kan rimligen sälja för. Värdet av ett hem är genom jämförelse mellan hem till andra jämförbara bostäder i ett område. Värderingsmannen kommer att överväga vad liknande bostäder har sålts för, tillsammans med den typ av konstruktion för hemmet, allmänna tillstånd, alla bekvämligheter, åsikter och placering av det beräknade egendom vid fastställandet av den beräknade värdet på ett hem.

I lokala regeringar som ansvarar fastighetsägare en fastighetsskatt, taxeringsvärdet bestäms genom det lokala skattekontoret bedömare kontor. Det uppskattade värdet av ett hem är inte bestäms på individuell basis som det beräknade värdet är. Istället bestämmer skatt bedömare värdet av ett hem baserat på en formel av den senaste tidens priser hem försäljning av jämförbara egenskaper.

Den frekvens där utvärderingar utförs kan variera lokalt, varför det beräknade värdet inte får en korrekt uppskattning av ett hem nuvarande marknadsvärde. Fastighetsägare som är intresserade av att bestämma hur deras lokala myndigheter beräkna en fastighets taxeringsvärde eller hur deras egendom skatt beräknas bör kontakta sina lokala skattekontor bedömare kontor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.