Vad är några tips för att ansöka om Online Freelance Writing jobb?

popularitet av Internet har gjort det nödvändigt för många skribenter på nätet frilans. Vissa jobb är på plats positioner, men många kan göra från hemmet. Konkurrensen kan vara hård för online frilans skriva arbeten, men några enkla tips att använda när de gäller dessa online-jobb kan hjälpa dig att stå ut:

Timing är allt!

Med så många människor som vill skriva hemifrån dessa dagar måste du ansöka ganska snabbt till ett anständigt online frilans skriva jobb. Som en allmän tumregel är att om en önskvärd skriva jobb har utannonserats mer än två dagar, är chansen att positionen är redan fyllt och /eller inga fler ansökningar godtas. Om du har ett bra CV redan förberedd och klar att köra, kommer detta spara mycket tid. Se dock till att göra justeringar av ditt CV så att den är specifik för varje skrift jobb du söker.

Se till erbjudet arbete är legitimt

Det finns många lagliga frilans skriva platser som annonseras på Internet varje dag, måste du sålla ut bluff jobberbjudanden. Inga legitima skriftligt arbete kommer att be dig att skicka pengar till eventuella kvantiteter, så att ska vara din första ledtråd. Om ersättningen för jobbet låter löjligt höga, särskilt om de erfarenheter nivå förväntas är låg, detta är en annan ledtråd att jobbet kan vara en bluff.

Kontrollera att Job är rätt för dig

Se till att betala för det arbete som kommer att fungera för dig. Det kan vara frestande för författare att ta någon online frilans skriva arbeten de kan få, men om pengarna inte räcker för att tillgodose dina behov kan du bli bättre passerar dessa jobb av. Läs annons flera gånger för att försäkra att arbetsbeskrivningen matchar dina färdigheter och intressen. Du vill inte slösa tid på att ansöka om något som du inte verkligen är intresserade av eller rätt utbildning för att göra.

Använd en ämnesrad som är både relevant och Intresseväckande

När man ansöker om ett skriftligt arbete med e-post bör ämnesraden sticker ut från kanske hundratals andra att svara på annonsen. När allt är det ett skriftligt arbete och bra författare bör kunna kommunicera väl även i några få ord. Analysera annons för att ta reda på exakt vad de letar efter och sedan sälja dig själv i din ämnesraden. Till exempel, om annonsen nämner de söker en kreativ tänkare över allt annat, kan din ämnesraden vara Talented kreativa tänkaren .

Skriv en Övertygande Cover Letter

Skriva ett bra följebrev kan ta en timme eller två, men det kan också sätta dig före många andra sökande. Speciellt eftersom syftet med brevet är att få online frilans skriva jobb måste ditt personliga brev uttrycka din lämplighet för arbetet på det mest övertygande sätt. Du ska inte bara skriva att du är perfekt för tjänsten, men tar sig tid att förklara hur och varför jobbet är rätt för dig. Varför ska redaktören eller klient hämtar dig över alla andra?

Följ anvisningarna Exakt!

Om du inte följer anvisningarna i den platsannons exakt, bör du ge nog upp innan du ens startar! Detta kan låta hårt, men författare förväntas vara bra kommunikatörer och detta innebär att lyssna och skriva. Om annonsen inte bilagor du och du skicka bilagor sänder detta en tydlig signal om att du är en författare som inte förmår följa ens de enklaste instruktioner.

Don't Give Up!

Även om det är orealistiskt att förvänta sig att få varje online frilans skriva jobb du söker, ett genomsnitt på Minst en av tio är ett rimligt mål att sträva efter. Om du upptäcker att du är i genomsnitt mindre än att tänka över de positioner du söker till och försöka avgöra problemet. Tanken är att söka jobb som matchar din kompetens, erfarenhet och intressen helst och bevisa att matcha i ditt personliga brev, CV och skriva prov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.