Vad är några idéer för att hjälpa mig att förbättra Time Management?

för alla, det finns bara så många timmar i dag, denna enda faktor förändras aldrig. Du kan dock prioritera den tid du har under dagen för att uppnå en högre produktivitet. Tid ledningskompetens kan hjälpa dig att få ut det mesta av både arbetstid och fritid. Hålla sig till några enkla regler ska bidra till att förbättra dina kunskaper time management och din livskvalitet.

Det finns några beprövade tekniker som hjälper dig att förbättra time management. En viktig faktor är att planera din vecka. Bryt din vecka ner i tidsenheter och avgöra hur mycket tid du behöver för att spendera på varje uppgift. Avgöra vilka uppgifter som är brådskande och som är viktiga. Bara för att en uppgift är brådskande innebär nödvändigtvis inte att det är viktigt.

Viktiga uppgifter kan komma i kläm om jobben bedöms som brådskande presenteras i stället. Förmågan att prioritera viktigare uppgifter i motsats till brådskande sådana är en viktig färdighet för att förbättra tidsplanering. Angelägna uppgifter bör, om de kan, att delegeras till andra anställda så att du kan hantera viktiga uppgifter.

En annan teknik för att förbättra tidsplanering är att föra en förteckning över din vecka tullar på ett anteckningsblock, eller helst en dator. Prioritera listan i storleksordning. Denna lista kan läsas dagligen som en påminnelse om dina mål. Förmågan att planera din vecka i prioritetsordning är nyckeln för att hjälpa till att förbättra tidsplanering.

En av de största fienderna till tidsplanering är förhalning. Arbetstagare sätta alltid jobb åt sidan för ett av flera skäl. De kan lämna åt sidan vardagliga jobb till sista minuten. Vissa arbeten får skjutas upp för att den anställde är helt enkelt inte i rätt sinne ramen. Varje dag vardagliga arbetsuppgifter är viktiga och att ogiltigförklara en viss enhet av tid varje dag kommer att se till att de inte är kvar till sista minuten.

Många arbetstagare slösa bort värdefull tid kolla e-post flera gånger under dagen. Prova att ange en tidsplan så att du bara behöver kolla din e-post en eller två gånger om dagen. Undersöka den tid som ägnas åt uppgifter som dessa och effektivisera dem hjälper dig att förbättra tid ledningskompetens.

Tidshantering är lika mycket ett sinnestillstånd som en verklig prestanda kompetens. Genom att få i rätt sinnesstämning, din hjärna och satte upp ett mål. Möjligheten att säga nej till människor som ständigt kräver din tid kommer att gå långt för att bidra till att förbättra kompetensen time management. Säga nej till vissa uppgifter och delegera jobb är viktiga komponenter för att förbättra tidsplanering.

Identifiera dina dåliga vanor är ett annat sätt att förbättra tidsplanering. Tänk på alla de sätt som du slösar tid på jobbet. Är vissa möten verkligen nödvändigt, eller skulle en enkel e-post eller telefonsamtal räcker? De mest framgångsrika människor är de som vet att tid är en värdefull resurs. Du kan slösa tid dras i långbänk bara för att upptäcka att andra har hoppat framåt genom att delegera och åstadkommit mer med mindre ansträngning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.