Vad är några enkla åtgärder för att förbättra funktionshindrades tillgång till i min verksamhet?

Det finns ett antal sätt på vilka företagarna kan öka tillgängligheten för funktionshindrade. Förutom att hjälpa företagare följa lagar som Americans with Disabilities Act (ADA), sådant boende även kommer att locka funktionshindrade kunder, vilket kan expandera ett företag ägare potentiella marknad. Särskilt i samhällen med stora äldre befolkningar, som går utöver lagens bokstav hjälpa personer med funktionshinder är ofta mycket uppskattat, och det betalar sig på lång sikt.

Innan du börjar på ett projekt för att förbättra funktionshindrades tillgång till, kanske du vill veta mer om regionala lagar som mandatet olika justeringar för att funktionshindrades tillgång, så att dina ändringar följer lagen. I områden där sådana ändringar krävs, du kan också få hjälp i form av ett statligt bidrag eller särskilt låg ränta lån så att du får funktionshinder relaterade förbättringar, särskilt om du visar en vilja att gå utöver samtalet av lagen att göra ditt företag mer tillgängligt.

Ett av de bästa sätten att förbättra funktionshindrades tillgång till är att ringa på en konsult som specialiserat sig på tillgång till förbättringar. Om en sådan konsult inte är tillgänglig eller är för dyrt, överväg att frågan funktionshindrade kunder om förbättringar som du skulle kunna göra för deras bekvämlighet och shopping lätthet. Du kan också prova att gå i skor, så att säga av din funktionshindrade kunder genom att låna en rullstol och navigera din butik, tog del av hinder och problem du ser.

Eftersom många funktionshindrade är rullstolsbundna, göra ditt företag fullt rullstol är mycket viktigt, liksom laglig skyldighet i vissa ställen. Lämna lagra gångar och dörröppningar bred, och eliminera risker, såsom sladdar tvärs över golvet. Om du måste köra kablar över golvet, täck den med en kabel beskyddare med en svagt sluttande ramp som rullstolar kan navigera. Se till att lämna rum i gångarna för en rullstolsburen att vända. Du kanske också vill överväga på vilket sätt du lägga på hyllan och visa produkter, genom att hålla det enkelt att nå och meddelanden framträdande skyltning som visar att personalen hjälper gärna till kunder att nå produkter på höga hyllor kommer du att rullstolsburna känns mer bekvämt.

Ta barer i ditt företag kan vara ett annat sätt att förbättra funktionshindrades tillgång till, vilket svagt sluttande ramper i stället för trappor. Genom att installera en ramp kommer du hjälper rullstolsanvändare att krypa in i din verksamhet, många rullstolsburna citera få i dörren när ett stort hinder när de försöker förmyndare företag. Ramper är också till hjälp vid trottoarkanter, i synnerhet trottoarkanter som är bredvid funktionshindrade parkeringsplatser. I många områden, är du skyldig att fastställa ett antal handikapplatser på din parkeringsplats i lag, du kan öka antalet funktionshindrade mellanslag för att uppmuntra funktionshindrade kunder, eller lägg tecken uppmuntra din var aktiverat kunder att parkera längre från framsidan av verksamheten, vilket lämnar utrymme för handikappade.

Du kanske också vill överväga lokalisering växlar och doorhandles lägre, vilket gör dem tillgängliga för funktionshindrade kunder, och om du har ett badrum, öka tillgängligheten för funktionshindrade genom att bredda badrum och installation av räcken till gör den bekväm och lätt att använda. Du kan också tänka på att installera audiovisuella brandlarm och andra system för att säkerställa att blinda och döva kunder kan ta del av viktig information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.