Vad är det bästa sättet att börja ett företag under en ekonomisk recession?

starta företag under en lågkonjunktur är inte lätt, men det kan göras. Med noggrann planering kan den smarta företagare vända lågkonjunkturen cykeln till en fantastisk möjlighet till tillväxt. I själva verket var några av de mest kända företagen i världen börjat under perioder av ekonomisk recession. Disney började under 1923 recessionen, medan Microsoft skapades under lågkonjunkturen 1975.

Hitta en lågkonjunktur-Proof Näringsliv

Även om hela ekonomin påverkas av en lågkonjunktur finns det vissa företag som bibehåller sin styrka bättre än andra. När du skriver din affärsplan, det är smart att spendera lite tid att tänka på om din idé har vad som krävs för att klara effekterna av en ekonomisk recession.

När du letar efter en recession-bevis företag, tänk på grunderna. När tiderna är tuffa, kommer människor att skära ner på restaurang måltider, underhållning och annan lyx. Människor som är oroliga för sin ekonomi ta mindre semester och spendera mer tid med sina nära och kära hemma. De kommer dock måste fortfarande besöka läkare för att hålla sig frisk, hitta någon att ta hand om sina barn under arbetsdagen, göra större hem reparationer och tillförlitliga transporter. Att hjälpa människor att möta dessa behov är ett bra sätt att hålla vätska i ett tufft ekonomiskt klimat.

Om du har yrkeskompetens inom ett område såsom redovisning, grafisk design, skriva, eller datorprogrammering, konsult eller frilansande kan vara ett annat sätt att nå din företagande mål under en lågkonjunktur. Även om företag har ofta att säga upp heltidsarbetande när ekonomin är dålig, de ofta använda oberoende entreprenörer när han fyller viktiga projekt. Som en extra bonus, dessa typer av tjänstebaserade företag har generellt mycket låga startkostnader.

mångfaldig din kundbas

I en ekonomisk recession, kommer du vill vara säker på att du har så många potentiella kunder som möjligt. Till exempel har en snickare som även erbjuder workshops för villaägare som vill lära sig hur man gör grundläggande reparationerna en affärsplan som tillgodoser behoven hos en bredare kundbas än någon som bara installerar hyllor och bygger egna skåp.

När du bredda din verksamhet, hjälper du till att skapa flera strömmar av inkomst. Detta ger en "kudde" mot oväntade motgångar, som går sönder eller förlust av en viktig kund. Passiv inkomst källor såsom bok royalties eller avgifter från försäljning av en företagsrelaterade produkt du har utvecklats, kan ge ännu mer trygghet.

finansieringskällor

Vid ett nyöppnat litet företag, mycket av din förmåga att låna pengar kommer att bygga på styrkan i dina personliga ekonomiska historia. Innan du börjar söka om finansiering för ditt företag, du vill dra en kopia av din kreditupplysning för att leta efter eventuella felaktiga uppgifter som kan behöva korrigeras och kontrollera dina FICO poäng. Vanligtvis en FICO poäng på minst 640 kommer att behövas för att fråga för finansiering.

När du letar efter finansieringsmöjligheter för ditt företag under en lågkonjunktur, hålla en positiv attityd är viktig. Även om du får höra dåliga nyheter om det höga priset på olja eller bolånekrisen, pengar finns tillgängliga för dem som är patient och ihållande.

Generellt är pengar du behöver för att starta ett företag under en ekonomisk lågkonjunktur måste komma från flera källor. Du kan börja med en SBA-stödda lån genom din lokala bank, men det är inte det enda alternativet. Microlenders, såsom Women's Business Centers eller gemenskapen Development Corporations, kan vara en utmärkt källa till medel för små företag som behöver låna $ 10. 000 dollar (USD) eller mindre. Att sätta teknik att arbeta för dig är en annan strategi för att överväga också. Peer utlåning eller sociala finansiering webbplatser som Zopa. com matcha investerare med människor som söker ett lån. Business nätverk som LinkedIn kan också utnyttjas för potentiella investerare.

Om ingenting annat fungerar, ett deltidsarbete affärshandlingar du planerar att börja kan vara ett hållbart alternativ. Kan till exempel arbeta på en kvinnas klädaffär ge dig en chans att bilda nätverk med personer som är intresserade av att köpa din handgjorda smycken och samtidigt ge dig extra pengar samtidigt som ditt företag får från marken.

Vikten of Marketing

Tidningsannonsen, en slick webbplats och flyFers kan verka som onödiga utgifter under en ekonomisk recession, men det är viktigt att hålla upp din marknadsföring när tiderna är tuffa. Även i en stark ekonomi, kan en företagare räknar med att lägga upp till 75% av sin tid på att försöka locka nya kunder. Om du skala tillbaka din marknadsföring i ett försök att spara pengar kan du hitta dig själv med alltför stora lager och för mycket dödtid på händerna.

Att skära kostnader utan att förlora möjligheten att marknadsföra ditt företag, var inte rädd för att vara kreativ. Tänk att utarbeta en gemensam reklamkampanj med en annan företagare i en liknande verksamhet och dela dina utgifter. Pressmeddelanden kan vara ett bra gratisreklam verktyg, speciellt om du arbetar för att utveckla kontakter med lokala medier som kan erbjuda redogör för vad slags historier de vill täcka. Giveaways, när gjort korrekt, kan också vara ett utmärkt sätt att öka allmänhetens intresse för dina produkter eller tjänster.

Trots att attrahera nya kunder är ett stort ego lyft för varje företagare, finns det sanning i att säga att det kostar mindre att behålla en gammal kund än att attrahera en ny. Som en del av din marknadsföringskampanj, ta för vana att regelbundet kontakt med dina nuvarande kunder. Ett enkelt telefonsamtal, e-post eller brev frågar hur du kan stå till tjänst kan generera en överraskande mängd affärer. Politik som främjar känslor av goodwill hos kunderna, såsom utökad kontorstid och flexibla betalningsalternativ, är ett annat prisvärt sätt att se till att dina kunder vet hur mycket de är uppskattade.

Leta efter Silver Lining

Under en lågkonjunktur, folk förlorar sina jobb och företag går i konkurs. Detta är helt olyckligt, men det kan vara en chans för dig att få din nystartade verksamhet i gång på ett lovande sätt. När ett företag stänger sina dörrar, kan du plocka upp allt från hyllor till faxar och kontorsstolar för en bråkdel av det normala priset. Friställda arbetstagare som känner sig missnöjda med den nuvarande företagsmiljö kan hoppa på möjligheten att lägga sina talanger till en start-up med tillväxtpotential. Genom att göra det bästa av en dålig situation, kommer du att göra din del för att få ekonomin tillbaka på rätt spår.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.