Vad Fotografering utrustning behöver jag att starta ett företag?

bli en professionell frilansfotograf kan vara ett spännande beslut, men det är det viktigt att ha rätt fotografi utrustning. En rad olika linser, en bra kamera, och några andra tillbehör är nyckeln till att bli ett lönsamt fotograf. Dessutom varierar fotografi utrustning med den typ av fotografi. Till exempel kan en naturfotograf använder olika fotografering utrustning än en produkt fotograf. Så är det ofta föreslås att en fotograf fokuserar på en allmän genre av bilder så att han kan hålla sin utrustning till ett minimum.

Till att börja med de flesta fotografer bör ha en hög kvalitet kamera och flera objektiv. Många gånger, linser är extremt dyra. Därför kan det vara en god idé att hyra extra linser. Men den viktigaste fotografi utrustning, såsom kameran och den främsta linsen, bör vara fotografens egen utrustning-inte hyras.

När du fotograferar människor för porträtt, att ha rätt belysning är viktigt. Monolights är relativt billiga och bör vara bland de första inköpen. Det finns även monolight kit att köpa. För några hundra dollar, en ny fotograf kan ha två stativ /ljus står, en mini-bakgrundsbelysning står, två monolights, två mjuka lådor, en förlängningssladd, ett reflekterande paraply, en mjuk vit paraply, en strobe blixtljus, och en vadderad bärväska. En prisvärd kit kommer att hjälpa fotografen att uppnå ett professionellt utseende för hans fotografier.

För dem som vill absolut i fotografi utrustning en huvudsaklig monolight och sedan två mindre bör också köpas: en för bakgrundsljus och ett för att lysa upp kundens hår och ansikte. Ett paraply för belysning, mjuk rutor och fläckar grid är också fotografering krav på utrustning. Den paraply för fotografering är skapad för att reflektera, studsa, eller mildra en ljuskälla. En mjuk låda är en låda som omger ett ljus så att ljuset sprids och har en mjuk framträdande i bilder. Ett rutnät plats hindrar faktiskt ljuset sprids så att den kan bilda en koncentrerad plats av ljus på en viss fråga.

De flesta fotografer föredrar att använda en digital kamera. Beror dock den typ av lins som används för en fotosession på den typ av ämne. Så, om en fotograf är skytte en miljö-porträtt, får han föredrar att använda ett medium för hela linsen. Men för många andra bilder, kan han för ett 85 mm (3,35 in) objektiv. Ibland är snabba linser att föredra, särskilt för frågor där det finns lite skärpedjup.

I fotografi kan den perfekta bilden sällan upprepas även minuters mellanrum. Belysning, linser, och tidpunkt varje spela en roll. Med rätt utrustning kommer att starta ett företag som professionell fotograf mycket lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.