Hur väljer jag det bästa Property Management?

Välja det bästa företaget fastighetsförvaltning behöver inte ta mycket tid eller ansträngning. Kontrollera med några branschorganisationer och jämföra tjänster olika fastighetsförvaltare erbjudande för kostnaden kan hjälpa dig hitta de bästa förvaltningsresultat din bostads-eller kommersiella investeringar. Om du inte vill att krångel med att hitta affärs-eller bostadsområden hyresgäster, samla in hyror och övervaka underhållet frågor själv, en pålitlig hyra fastighetschef behövs för att ge dig högsta möjliga avkastning på investeringen (ROI) som möjligt.

undanröja varje fastighet förvaltningsbolag som har klagomål mot dem. Du hittar den här informationen genom att göra sökningar på Internet eller kontakta Better Business Bureau (BBB). Kolla in olika fastigheter förvaltningsbolag att notera hur välskötta de ser ut, om så bara på utsidan. Om möjligt, prata med hyresgäster i fastigheter och fråga om tjänster såsom hyra insamling och reparationer byggnad sker skyndsamt.

Större företag är inte nödvändigtvis det bästa fastighetsförvaltning företag, särskilt om din hyra investering är ganska liten. Stor eller liten, bör du hitta en förvaltare som kommer att ge din fastighet den uppmärksamhet den behöver-speciellt om du är bortrest och kommer inte att kunna kontrollera din hyra eller de enheter personligen. När du har minskat ner dina val fastighetsförvaltaren till två eller tre, bör du ställa relevanta frågor och jämföra för att finna det bästa laget fastighetsförvaltning för dig.

Jämför hur olika fastighetsförvaltare hantera hyresgäst visningar. Detta är en viktig faktor när man väljer de bästa alternativen fastighetsförvaltning eftersom höga hyresgästen omsättning kan skapa mer kostnader och mindre vinst än att ha stadiga hyresgäster med bakgrund av att betala hyra ett tillförlitligt sätt. Läs alla detaljer i ett kontrakt innan du skriver något. Om du inte håller med något i en fastighetschef samtycke, be att få kontraktet den eller gå vidare till ett annat företag.

Att be folk du känner som har haft en god erfarenhet av att använda en viss fastighetschef kan vara ett utmärkt sätt att hitta ett företag att hantera din egendom om inte din situation är annorlunda och kräver en annan typ av förvaltning . Till exempel hyr några bostadsfastigheter förvaltningsbolag inte ut enskilda hus, men bara lägenheter eller enheter i byggnadskomplex. De flesta fastighetsförvaltare ut minst 5 procent av hyresintäkterna för att förvalta en fastighet. Det bästa fastighetsförvaltning bolag får en som har månatliga rapporterna tillgängligt på nätet om bekvämlighet är viktigt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.