Hur väljer jag den bästa restaurangen Silver?

Det finns ett antal saker att tänka på när man köper silver eller bestick till en restaurang. En bra uppsättning silverbestick kan vara en restaurang i flera år, medan en dålig produkt kan behöva ersättas. Det finns en rad olika källor till restaurang silverbestick inklusive restaurang leverantörer och silverföremål tillverkare. För specialprodukter eller graverat silver, är det oftast nödvändigt att arbeta direkt med en tillverkare.

En av de första saker att vara medveten om är skillnaden mellan silver och bestick. Tekniskt sett är silver gjorda av silver, även om termen "silver" ofta används allmänt för att hänvisa till någon typ av dukning, och det är faktiskt inte ett mycket bra val för användning på restauranger eftersom det kräver särskild omsorg för att förhindra matt och andra problem. BESTICK, däremot, kan tillverkas av en mängd olika metaller. Det är lämpligt att välja fat, och att särskilt söka produkter av hög kvalitet metaller, med en metall sammansättning som hjälper bestick motstå rost.

En annan viktig faktor vid plockning restaurang silverbestick är vilken typ av vård den behöver. Bestick ser tung användning i restauranger. Det måste kunna gå igenom en industriell diskmaskin flera gånger under sin livstid, och att tåla vissa allvarliga övergrepp. Delicate design, produkter från svaga metaller, och mönster med många vinklar och vrår där smuts kan bygga upp är dåliga val. Många tillverkare har specifika produktlinjer de rekommenderar för användning på restauranger, och dessa kan vara ett bra ställe att börja.

mönster, är naturligtvis ett problem när man väljer restaurang silverföremål. Mönstret ska maska med inredning i matsalen, tillsammans med tallrikar och glas som används vid bordet. Alternativ såsom lackerad eller klädd bestick, tillsammans med bestick med trä och plast handtag, bör betraktas med försiktighet eftersom emaljering, plätering, och ledad bestick konstruktion kan brytas ned med tiden, vilket gör bestick fula och kräver ersättning. Fast bestick är ofta ett bättre val för användning på restauranger, eftersom det tenderar att hålla upp bättre.

När man väljer restaurang silver, bör människor bekräftar också att de kan få alla inställningar som de behöver i en matchande mönster. Detta inkluderar en full uppsättning av gaffel och storlekar skeden längs med knivar och service bestick som tjänstgör skedar och knivar kaka. Även om man inte kanske vill beställa en full uppsättning av inställningar direkt, flexibiliteten i ett mönster som finns i en mängd inställningar kan vara kritiska senare.

En annan sak att fråga om när man väljer restaurang silverbestick är garantialternativ. Vissa tillverkare kommer garanti sina bestick för ett visst antal år, som ersätter den om den går sönder under rimlig användning. Detta kan garantera att om problemen inte utvecklas kommer bestick att ersättas utan kostnad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.