Hur väljer jag den bästa låga räntor kortverksamhet kredit?

Det finns massor av beslut att fatta när man väljer den bästa låga intresset kortverksamhet kredit. Många av dessa har särskilda egenskaper som kan göra dem attraktiva som pengarna tillbaka kort eller anhopning av frequent flyer miles eller poäng belöning. Ytterligare överväganden kan omfatta särskilda räntor, avgifter, och hur kreditkort rapporter kreditvärdighet.

Det är inte ovanligt att en låg ränta företag kreditkort för att få belöningar på plats, och dessa gåvor kan bidra till att avgöra vilka kort mest nytta för ett företag. Cash tillbaka gåvor funktion så att en liten del av pengarna återförs till verksamheten. Denna belöning kan vara bra för ett företag som planerar att använda en låg ränta kortverksamhet kredit för de flesta av sina inköp. Ett högt belopp spenderas kan innebära en liten rännil av pengarna kommer tillbaka till kortet varje månad. Det fungerar mycket som att få en rabatt på alla inköp.

Vissa företag är organiserade kring saker som resor, och en låg ränta företag kreditkort kan användas för frekventa resor. De kort som erbjuder bonus bonusprogram miles eller besparingar på saker såsom hotell kan vara värt och kanske de bästa valen. Om användning av kortet brukar betyda människor kommer att spara pengar på resor i framtiden kan detta vara mycket attraktivt.

Omväxlande, många företag kreditkort erbjuder belöning punkter som kan lösas in mot speciella gåvor. Sådana gåvor skulle kunna bli priser till anställda att tjäna eller användas som gåvor till lojala kunder. Gåvan listan kan innehålla extrautrustning som kan hålla kontor igång eller göra en paus rum bekvämare.

Behandling av potentiella intäkter eller gåvor från kreditkort är bara en för jämförelse. Ägarna bör också jämföra specifika räntorna, särskilt om de avser att upprätthålla en balans. Människor bör överväga om låga priser är inledningen eller permanent, och hur intresset minskat eller ökat med månatliga eller årliga avgifter. Helst den låga räntan företag kreditkort bör inte ha några årliga avgifter, och den lägsta ränta kortet är mest attraktiva.

En annan viktig aspekt att fundera över är hur en låg ränta företag kreditkort rapporter kredit. Dessa kort kan påverka personlig och affär kredit, eller endast företag kredit. Den senare är mer fördelaktigt att bygga upp verksamheten betalningsanmärkningar, enligt många ekonomiska experter. Med den tidigare, som ansöker om kortet kan faktiskt påverka räntan, och om företagsägare inte har oklanderliga kredit de kan ha färre anbud att överväga.

Ytterst skicklig jämförelse av varje kort funktioner som bör omfatta läsning alla finstilta för dolda detaljer, kan hjälpa människor att välja den bästa låga intresset kortverksamhet kredit. Ägare bör också hålla ett öga öppet för nya kreditkort erbjudanden som de uppstår. Ibland bättre villkor sker senare, och det kan vara fördelaktigt att byta från ett kort till en annan eller att helt enkelt skaffa ett nytt kort företaget kan använda i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.