Hur väljer jag de bästa lediga skolmaterial?

Ta reda på rätt sätt för att välja gratis skolmaterial att ge till lärare eller studenter kan ta lite arbete, men kan vara väl värt de inblandade ansträngning. Det är förvisso sant att många familjer trycks för pengarna i dessa dagar och kan dra fördel av gratis skolmaterial som doneras av stora eller små organisationer. Lärare kan på samma sätt OMSTÄNDIGHETER av behovet av att köpa många klassrum leveranser ur egen ficka.

Uppenbarligen någon försöker välja de bästa lediga skolmaterial vill ge vad som är mest nödvändiga för att förhindra ytterligare utgifter på del av lärare och studerande och en av de bästa sätten att börja avgöra vad en skola leverans lista skulle se ut är att fråga lärare. Förutom att köpa varor för deras klassrum, frågar de också tala om eleverna vilka saker de behöver för att få till skolan eller de kan ha att ge dessa leveranser till studerande som inte har råd med dem.

Det är svårt att försöka matcha leveranser till ett antal olika kvaliteter, skillnaderna mellan klass 2 och klass 12 skulle vara mycket betydande. Del av beslutet kan vara att begränsa val att antingen grammatik eller gymnasieutbildning så leveranserna är inte så olika. Med en lista från ett par område lärare i de specifika kvaliteter kan man börja shoppa. Många program som Ryggsäckar för utbildning även skapa rimliga listor som kan följas. Några av de viktigaste behoven kan inbegripa följande: papper, anteckningsböcker, pärmar, mappar, pennor och pennor, Brynen penna, post-® och suddgummin. Ytterligare leveranser som kan visa sig användbara är färgade pennor eller kritor, kände spets markörer och överstrykningspennor, säkerhet eller sax barn, linjaler, anteckningsböcker spiral eller rutat papper och lim.

Observera att att dessa poster när den används som gratis skolmaterial kan vara för en enskild lärare eller för enskilda elever. Ett annat sätt att hjälpa lärare att få gratis skolmaterial är genom att delta webbplatser där lärare har önskelistor. Det kan vara att människor eller företag vill mer allmänt bidra till ett enda klassrum, även det inte har någon personlig koppling till dem. Program som Anta-ett-klassrum kan tillåta människor att donera gratis skolmaterial eller pengar till inköp av nödvändiga klassrummet poster i skolor runt om i landet. Andra lärare önskar program finns att människor får höra om i samhällen, på Internet eller från ett barns skola. Merparten av tiden, förfrågningar är specifika, så väljer skolmaterial kan inte vara så svårt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.