Hur får jag hjälp med mitt kort Business Credit Betalningar?

Liksom många privatpersoner, företag hitta ibland själva har svårt att hantera sina kreditkort. När inkomsterna minskar, är förmågan att hålla jämna steg med kortverksamhet kredit betalningar minskat. Under svåra ekonomiska tider, vissa företag försöker tänka över hur de använder sina kreditkort, och bevara deras goda krediter samtidigt som ekonomin förbättras. Det finns många olika sätt att få hjälp med ditt kort verksamhet kredit betalningar.

Din första uppgift i att få hjälp med dessa betalningar är att kalla in en ekonomisk expert. För att utveckla en fungerande strategi för att hantera korten, du behöver någon som kan bedöma din totala skattetrycket skick och hjälpa dig att förstå vilka alternativ du realistiskt har. Först efter denna bedömning av företagets övergripande ekonomiska villkor äger rum kan du verkligen hitta en fungerande process för att hantera ditt kortverksamhet kredit betalningar.

Om man antar att intäkterna räcker för att hålla ett minsta betalningar på din kortverksamhet kredit betalningar skulle det vara en bra idé att sluta använda så många kort som möjligt. Betalar minst det lägsta belopp varje månad, och lite mer om möjligt. Kombinationen av tid betalningar och avsaknaden av nya verksamheten kommer att sänka dina totala skulder och göra det lättare att justera dina kostnader att matcha din inkomst.

Samtidigt, identifiera en av dina kort för att betala av så snart som möjligt. Samtidigt som de fortsätter att göra minsta betalningar på resten, betala så mycket du kan på ett kort. Du kan välja vilka kort för att betala av på grundval av det utestående beloppet eller räntan tillämpas på balans varje månad. Så snart du går i pension skulden på ett kort, gå vidare till nästa. Detta skapar en resurs du kan använda i en nödsituation, eftersom kortet är fortfarande bra och din kredit är intakt.

Om din inkomst sjunkit bort till den grad att du inte längre kan hantera minsta betalningar, är det absolut nödvändigt att du aktivt kontakt kortutgivaren och räkna ut någon form av avbetalningsplan. Gör detta innan du efter i ditt kortverksamhet kredit betalningar. Förutsatt att du har gjort rätt tid betalningar i det förflutna, det finns en god chans att kortutgivaren är villig att arbeta fram en återbetalningsplan som gör att du i pension balansen utan att du drar extra intresse. Ofta kommer du överens om att inte använda kontot för nya inköp tills kontot är till fullo betald. Vid den tidpunkten både du och kortutgivare kan omvärdera bolagets finansiella situationen och anpassa kreditgränsen om det behövs.

Även företag som verkar på en sund skattepolitik fot kan gå igenom en period av ekonomisk vändning. Men genom att vidta aggressiva åtgärder för att anpassa utgifterna och pension utestående skulden är det möjligt att leda verksamheten kreditkortsbetalningar och hålla bolagets kreditvärdighet intakt. Till slut kommer företaget att bli starkare och i en bättre position att kunna hantera ogynnsamma ekonomiska förutsättningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.