Hur får jag en garanterad kortverksamhet kredit?

Få en garanterad företag kreditkort kan vara första steget mot att bygga kredit för många början företag. Det finns flera sätt på vilka begreppet garanterat kan uppfattas dock. Det kan innebära att någon eller några företag har trätt in för att garantera det belopp som lånats på kortet, eller kan det innebära att kortet är förbetalt, och med de begränsningar av förbetalda konto. Omväxlande, vissa människor betyder att kortet i sig är garanterade att vara godkända.

Ofta är den garanterade affärer kreditkort en där verksamheten och ägaren av verksamheten är ansvarig för återbetalning. Med andra ord använder ägare av företaget när de ansöker om ett kort hans /hennes personliga kreditupplysningar för att garantera återbetalning. Om verksamheten blir insolvent, ansvar för återbetalning av kortet lagförslaget övergår helt till företagets ägare, och pengarna lånade ses som personlig skuld. Detta är en utmaning för många företagare, eftersom en av anledningarna människor skapa en separat juridisk enhet som kallas ett företag är så att de inte kommer att vara ansvariga för vissa skulder om företaget går i konkurs.

Att ge denna typ av garanti är ofta inte till stor hjälp för företag heller, och så småningom ett företag behöver för att få sin egen kredit som inte kräver en ägare garanti. Å andra sidan är det svårt att inte få en garanterad kortverksamhet kredit av detta slag. En företagare bara kommer att lägga till information om hans personnummer och inkomst av ansökan, och detta kommer att kontrolleras med företagsskatten ID-nummer. Att ge poäng ägare kredit är bra, sådana kort brukar godkännas.

En annan typ av garanterade affärer kreditkort är det kontantkortet. Kommer göra det möjligt att lägga in pengar på kortet så att de kan använda den som ett kreditkort för olika affärstransaktioner. Omväxlande, vissa företag har ett säkrat kort. Pengar till gränsen av kortet placeras i ett konto och inte beröras av verksamheten, och företaget kan låna upp till gränsen, vilket gör regelbundna utbetalningar, men garanterar att något skulle hända med verksamheten, som säkrat och bankas beloppet kan användas för att betala av skulder. Det finns många företag som erbjuder båda dessa typer av kort, och båda är lätta att söka på Internet.

Det finns slutligen typer av kort som garanterat godkännande kort. Dessa kan också hittas på Internet, och de kan verka lockande för ett företag med liten eller betalningsanmärkningar. Det är viktigt folk läser det finstilta på dessa kort och notera att kreditbeloppet de kan få vanligtvis upp till ett visst belopp. På grund av att borgenärerna kan ta högre risk genom att garantera utgivning av ett kort kan företagen förväntar oss att dessa kort för att komma med högre räntor och avgifter. Det kan vara bättre att börja med någon annan form av den garanterade verksamheten kreditkort istället, eftersom avgifter kan vara lägre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.