Vilka olika typer av leveranser för skolan?

Det finns många olika material till skolan som används både av lärare och av elever. Dessa sträcker sig från mycket grundläggande varor, såsom papper och pennor till komplexa tekniska enheter, såsom datorer och räknare diagram. Dessa leveranser till skolan underlätta effektiv undervisning av studenter på alla nivåer, även om kvaliteten på leveranserna används ofta beror på budgeten för skolan och eleven går i skolan.

Vissa grundläggande förnödenheter för skolan används av nästan alla lärare och elever eftersom de är effektiva och billiga. De använder datorer, pennor och pennor för att göra läxor och för anteckningar. Många lärare kräver att arbetet i matematik att göra med blyerts och att skriftligen göras i pennan. Suddgummin, kriminalvård vätska och fall för pennor används också av vissa elever och lärare, och lösblad papper används ibland i stället för bärbara datorer för prydlighet eller organisatoriska syften. Mappar och pärmar är också ganska grundläggande skolmaterial som används för att hålla material organiseras.

Även om de sällan används av äldre elever, många elever i yngre klasser hitta konst och leveranser hantverk i sin förteckning över leveranser av skola. Dessa konst och levererar båtar kan innehålla saxar, markörer, färgpennor, kritor, och färgade papper. De används för olika projekt gjort i och ut ur klassen, som ofta rör grupparbete. Ibland kan dessa förteckningar över leveranser till skolan får kraftig och dyra, vilket innebär att föräldrar som måste betala för dem olyckliga.

En del material till skolan, särskilt på de högre nivåerna, kan det bli ganska tekniska och dyra. Studenter behöver ofta har bärbara datorer för att fylla den stora mängden skrift som görs i college, och många gymnasieelever hittar dem användbara också. Vanligtvis är det skolorna själva har datorer öppna för eleverna att använda om de inte kan ge sina egna. Avancerad matematik kurser efterfrågan ofta kraftfull grafritande räknare för att stöd i undervisningen avancerade principer i algebra och kalkyl för studenterna. Många lärare använder sig av projektorer att lära från sina datorskärmar, projicera bildspel till hela klassen.

skolmaterial är avsedda att underlätta undervisningen och göra den mer effektiv och ändamålsenlig. Men många skolmaterial anses vara alltför krävande och onödigt. En del människor tror att de faktiskt distrahera från pedagogiska processer som kan göras helt kommer med inget annat än pennor och papper. Matematik lärare, till exempel, har upptäckt att spel på avancerad miniräknare kan vara mycket störande för studenterna. Utan räknare, men kunde eleverna har en mycket svår tid att lära om integralkalkyl.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.