Vilka olika typer av Internet Advertising?

För vissa företag och enskilda yrkesutövare, är Internet används för huvuddelen av eller hela sin reklam. I många fall människor väljer annonsering på Internet eftersom det finns möjligheter att nå ett stort antal tittare, i en mängd olika sätt, gratis eller för mycket rimliga priser. Annonsering på Internet alternativ omfattar pay-per-klick annonsering och företagsinformation katalogen.

Många tryckt reklam alternativ kräver folk att betala för ett visst mått av utrymme med någon garanti för att någon kommer att uppmärksammas. Vid placering en annons i tidningen eller på en skylt, till exempel, ett företag i allmänhet betalar eller går med på att betala ett visst belopp innan de visas. Pay-per-klick annonsering på Internet inte fungerar vanligen på detta sätt.

Betala per klick annonsering erbjuder annonsörer fler garantera att människor är uppmärksamma på deras budskap. Med detta alternativ annonsörer normalt bara ut när en person klickar på deras annonser. Annars kan reklamen vila fritt på valfritt antal webbsidor.

Det finns flera typer av pay-per-klick annonsering stilar. Det finns länkar som kan placeras i kroppen av en artikel. Det finns textrutor som kan placeras längs sidorna, toppar och bottnar i webbsidor. Det finns också inbäddade länkar, som tenderar att eliminera störningar från det innehåll som några andra alternativ orsak.

Med en inbäddad länk, är ett nyckelord i samband med en annons. Till exempel, i en resa artikel, ordet "hotell" kan visas. Detta ord kan lyftas fram, som anger en länk. När du klickar på den kan den visa och reklam för ett visst hotell. Inte förrän då är annonsören debiteras.

En del Internet-annonsering följer den traditionella metoden där annonsörer betalar för att exponera sina meddelanden. Dessa fungerar i allmänhet som tidningar och skyltar. En annonsör ges så mycket utrymme för en viss summa pengar, som vanligen betalas månadsvis eller årsvis. Vissa webbsidor kan ha regler som kräver annonsörerna att följa vissa normer. Andra kan godta alla typer av reklam, så länge utrymmet är betald.

Nätmötesplatserna erbjuda en unik form av annonsering på Internet. Sociala nätverk kan ibland människor att bygga sidor som liknar miniatyr webbplatser. På dessa sidor kan enskilda yrkesutövare eller företag att främja och visar sina arbeten och produkter. De kan också skapa videor som fungerar som reklam. Andra webbplatser för sociala nätverk kan användas för annonsering på Internet, eftersom människor kan göra tillkännagivanden med länkar som drar tittare till en annan webbplats som avser att arbeta eller produkter.

Online företagskataloger arbete som liknar en vanlig telefon katalog. De gör det möjligt för företagen att lista sig själva och sina kontaktuppgifter. Vissa tillåter annonsörer att visa sina logotyper och ge en kort beskrivning av sina tjänster. Online-verksamhet kataloger är ofta gratis, men vissa får ta ut avgifter för varje notering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.