Vilka är de vanligaste Ledarskap utmaningar?

Några av de vanligaste ledarskap utmaningar innebär att motivera och behålla medarbetare. Omotiverade arbetstagare inte är de mest produktiva anställda. Att inte kunna hålla arbetstagarna långsiktigt vanligen uppgår till en massa resurser spenderas på utbildning. Behålla anställda vanligtvis ökar både produktivitet och lönsamhet för ett företag, så gott ledarskap är avgörande. Effektiv arbetsplatsen ledare som är starka i teambuilding kan ofta lösa ledarskap utmaningar.

Ledarskap erfarenhet innebär att ha en bakgrund i att kunna inspirera och motivera medarbetarna att arbeta produktivt. Att vara en chef eller chef ensam betyder inte nödvändigtvis att en person är en god ledare. Ledarskap handlar inte om att ge order, utan den grundar sig på hur de ges. Ledarskapsprogram, snarare än skälla ut order, tenderar att motivera arbetstagare till att ta initiativ till att göra det bästa jobb de kan.

Skriva en ny arbetsmiljö som ledare kan vara särskilt utmanande. Respekten för en chef eller chef måste förtjänas, men det nya ledare måste se till att uppnå företagets mål genom att delegera och lita på hans eller hennes anställda. Om han eller hon inte börjar att uppnå de mål som fastställs i högsta ledningen inom flera månader, kan hans eller hennes nya jobb vara i fara.

För att undanröja sådana gemensamma ledarskap utmaningar, arbetsledare och chefer måste fokusera på teambuilding. En sammanhängande informerade team som är beredda att arbeta tillsammans kommer att åstadkomma mycket mer än en svag, omotiverad en. Gruppens ledare måste hjälpa sin personal att lösa problem genom egenmakt. Närmare bestämt, bra chefer och ledare delegera uppgifter att ge arbetstagarna möjlighet att räkna ut egna lösningar på problem som hindrar dem från att vara en Achiever.

Lösa ledarskap utmaningar innebär att handledaren eller chefen går in när och var han eller hon behövs. Till exempel är en av de största utmaningarna att försöka skapa en stark arbetsplats teamet när en anställd inte gör så mycket i hans eller hennes ställning som andra i liknande jobb. Detta kan utgöra ett problem för gruppens ledare, i synnerhet om den anställde i fråga inte erkänna för att inte tillämpa maximal ansträngning. Om ledaren inte lämnar problem på ett effektivt, kommer den anställde inte motiverade att ändra, och detta kan påverka andra anställda på ett negativt sätt för företaget. I vissa fall kan produktiva anställda sluta medan det improduktiva arbetstagaren kan stanna.

Många chefer tycker inte om att brand människor, men en ännu större utmaning kan vara lagligheten av eldning för rättvis sak. Bolaget bör kunna stämmas av den anställde om han eller hon hittades av domstolen för att ha fått sparken orättvist. Därför är en av de vanligaste ledarskap utmaningar att på lämpligt sätt varna anställda om prestandaproblem. Alla dessa meddelanden skall dokumenteras. Lagarna om lämpliga varningar om skjutningar ska bifallas eller företag kan stå inför en rättegång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.