Vilka är de olika typerna av reklam Services?

Reklam tjänster tillhandahåller ett sätt för ett företag eller en enskild att informera allmänheten om en produkt eller tjänst de vill sälja. Annonsörer hyra anläggningar, t. ex. reklambyråer eller företag marknadsföring, att sälja en kunds produkt eller tjänst till det mest sannolika köparna. Reklam tjänster kan även innefatta samråd, skapa och producera själva annonserna, media placering och kontohantering.

All reklam tjänster ofta börjar med att definiera en annonsörs målgrupp, eller den demografiska profilen hos konsumenter som är mest benägna att köpa deras typ av produkt. Sådan statistik omfattar vanligen åldersgrupp, kön, utbildningsnivå, placering, jobb typ, inkomst, familj och livssituation. Känner till dessa fakta man kan organen att ta fram en plan för att sälja den till en specifik målgrupp. Detta initiala arbete eliminerar slösa tid och pengar reklam för att människor som inte skulle vara intresserade av produkten.

Efter bestämning av konsumenten profil, en kampanj koncept skapas och interna eller underleverantörer anställda inom använda reklamtjänster expertis att avgöra vilka medier bäst når kundens kunder. Media tid eller rum köps av byrån för annonsören. Media planerare och inköpare fastställa den bästa tv-och /eller radiokanaler, webbplatser, eller tidskrifter som kommer att stödja kampanjen: s mål om att nå kunderna. Dagens mediaval är fler än någonsin på grund av förekomsten av Internetanvändning.

De olika former av reklam till exempel trycksaker, TV, elektroniska och direkt marknadsföring. Skriv ut reklam omfattar tidning, tidskrift, och periodiska annonser och tryckeri, bl. a. broschyrer och flygblad. Sända reklam omfattar tv-eller radioreklam. Elektroniska reklam ingår Internet-annonser på webbplatser eller bloggar, e-nyhetsbrev eller e-vykort skickas till en databas med e-postadresser, och viral marknadsföring såsom Twitter och andra sociala medier inlägg. Direkt marknadsföring innebär flygblad, vykort och /eller PR-brev skickas till en databas med hem eller företagsadresser.

En annan reklam service som kan erbjudas är det kreativa arbete som utförts för att producera reklam. Art directors, grafiska designers, fotografer och copywriters är några av de viktigaste aktörerna på en tryckt annons kreativt team, med radio och tv kräver producenter, regissörer, manusförfattare, videoredigerare, och operatörer kamera. Bakom kulisserna, andra reklamtjänster personal hitta och boka talang för annonser och reklam: röst talang, modeller och aktörer. Samordna alla aspekter av en annonsörs konto, ett konto verkställande håller sig à jour med kampanjens utveckling och kommunicerar detaljer och status till annonsören.

Reklamtjänster har kommit långt sedan egyptierna skrev försäljningen meddelanden på papyrus. Annonser strålade ut i rymden, annonser på skolbussar och byggnader och användargenererat innehåll för reklamtexter anses av konsumenter över hela världen som en viss del av dagens marknadsföring kultur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.