Vilka är de olika typerna av Detective Services?

en privatdetektiv eller utredare i uppdrag att utföra en mängd olika detektiv tjänster, beroende på vad kunden vill behålla dem. För övrigt finns det inte en typisk typ av kund kommer att bli i behov av sådana tjänster. I själva verket, försäkringsbolag, advokatbyråer, kommersiella företag, arbetsförmedlingar, och privata arbetsgivare är bara några exempel på typer av kunder som använder dessa tjänster. Naturligtvis många män och hustrur begäran även detektiv tjänster för att spåra en make som har övergett äktenskap eller som är misstänkt för att ha begått äktenskapsbrott.

När det gäller den inhemska fronten, privatdetektiver ofta göra mycket mer än bara hitta en frånvarande make, eller ett bevis på otrohet. I många fall kan det bli nödvändigt att placera ämnet under övervakning för att avgöra var de bor och arbetar för att driva insamlingen av underhållsbidrag eller underhållsbidrag. Många ensamstående mammor och pappor tycker också sig i behov av professionell hjälp för att lokalisera och återvända barn som olagligt har förts bort eller förts till ett annat land efter den andra föräldern. Dessutom samlade resultaten av dessa typer av utredningar fungerar ofta som bevismaterial faktorer när vårdnad om barn eller äktenskapsförord är i tvist.

Bortsett från fall av äktenskap och föräldraansvar konflikt kan utredarna tillhandahålla tjänster för dem som vill hitta andra typer av försvunna personer, t. ex. en förrymd tonåring, ett sedan länge förlorat arvinge eller andra fördrivna släktingar. Men privatdetektiver och utredare är lika skickliga på att spåra upp andra människor försöker vara "förlorade", till exempel vandrande gäldenärer eller kriminella vittnen. Naturligtvis en del människor bara vill uppnå detektiv tjänster för mer vardagliga orsaker, såsom att förena med en gammal vän eller låga.

Många deckare trafik mot medhjälp i lagföringen av civil-och straffrättsliga frågor, samt som genomförandet av åtgärder för att förbättra säkerheten. Till exempel många utredare genomföra regelbundna kontroller anställd bakgrund. De kan också ägna sig åt att samla in bevis för stöld, skadegörelse, sabotage, bedrägerier eller brott mot säkerheten bygger på kriminalteknisk analys av datorer och andra enheter telekommunikation, eller resultatet av en samordnad övervakning operation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.