Vilka är de olika Apoteket Tekniker Jobb?

Det finns fyra olika apotek tekniker karriärer tillgängliga för kvalificerade kandidater: karriärer inom detaljhandel, äldreomsorg, sjukhus och rehabiliteringscenter. Ett apotek tekniker har till uppgift att bistå farmaceut vid fullbordandet av receptbelagda läkemedel order. Den utbildning och erfarenhet som krävs för dessa fyra yrken varierar kraftigt, baserat på jobbet krav.

För att undersöka karriärer apotek tekniker måste du ha eftergymnasial utbildning, erfarenhet och en polis representationsintyg. Apotek tekniker utbildningsprogram finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär och är vanligtvis två år långa. En arbetsförmedling eller arbeta begreppet ofta ingår i detta program för att förse eleverna med nödvändig erfarenhet för att få anställning efter examen. Utbildningsprogrammet fokuserar på läsning kemiska namn, förståelse drog egenskaper, hur man kan blanda mediciner och identifiera potentiellt skadliga läkemedelsinteraktioner.

Kundservice är en stor del av alla yrken apotek tekniker och ingår i utbildningsprogrammet, tillsammans med administrativa processer och datorkunskap. Erfarenhet från detaljhandeln eller liknande arbetsplats är en stor fördel när de ansöker om dessa typer av positioner. Alla apotek tekniker måste ha ett intyg polis clearance med inga läkemedelsrelaterade kostnader. Det är viktigt att notera att alla som har ett tidigare missbruk relaterade fällande dom inte kommer att kunna arbeta på ett apotek.

De flesta apotek tekniker arbetar i en detaljhandel inställning. De tjänar allmänheten i narkotika-och dagligvaruhandeln. De ansvarar för lagerhantering, registrering, kundservice och enkel bokföring. Dessa roller kräver ofta kväll och öppettider helgen.

Apoteket tekniker karriär kan också omfatta långsiktig vård och omsorg. Detta kan inkludera senior hem, rehabiliteringscenter, eller anstalter. De har ett större ansvar i dessa anläggningar, på grund av högre volym av kunder. Kunderna i dessa samhällen är medicinskt sköra och det är viktigt att vara särskilt medvetna om potentiellt skadliga läkemedelsinteraktioner.

Sjukhus ofta har interna apotek, där ett apotek tekniker är anställd. De är skyldiga att arbeta helger och kvällar. Besluten om medicinering på sjukhus är en kombination av planerade och akuta förfrågningar. Det finns ett brett utbud av patienternas behov och korrekt journalföring är kritisk.

rehabiliteringscentrum för missbruk, fysisk eller psykisk sjukdom har ytterligare säkerhetskrav. Apoteket tekniker ansvarar för att tillhandahålla den förskrivna läkemedel. Som en del av sjukvården team ger de värdefulla synpunkter på vård, alternativ behandling och medicinering frågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.