Vad bör jag veta om att få en begagnad bil lån?

Få en begagnad bil lån är lite annorlunda än att få ett lån för en ny bil. Andra faktorer än kredit kan beaktas som en ålder av bilen och dess nuvärde. De flesta stora banker i allmänhet inte kommer att göra lån till bilar som är över cirka fem år gammal, men ibland en bank ger ett lån som kan täcka kostnaderna för billig äldre bilar. Dessa lån kan inte säkras om och kan ha en högre ränta.

Företag som säljer begagnade bilar kan ha ett avtal med ett fåtal långivare som regelbundet göra lån, men dessa kan inte alltid erbjuda det bästa räntorna . Standard rekommendation är att man ansöker om online bil lån som ett sätt att hitta den bästa ränta. Detta bör eftersträvas med försiktighet, och folk borde kolla upp om den ansedda status för varje långivare före ansökan. Personer som hör till en kredit unionen kan också hitta bättre än genomsnittet där för en begagnad bil lån, och detta kan vara en väg att utforska.

Ibland är det möjligt att få en begagnad bil lån för en största intresse sats, särskilt på Internet och om krediten är utmärkt. Utmärkt kredit betyder oftast att ha en kredit värdering av 680-700 eller högre och som har ett etablerat sätt att betala tillbaka lån. De som har kredit problem fortfarande kan få en begagnad bil lån, men de måste göra mer för att söka för att hitta en. Vissa online-företag kommer bara att arbeta med människor med mycket bra till utmärkt kredit, medan andra som är specialiserade på dåliga krediter lån kan kanske hjälpa. De gör det på de ytterligare kostnaderna för låntagaren som kommer att betala mycket mer i räntor för att köpa en bil, begagnad eller ny.

En annan sak som kan vara en ersättning med långivare är bilens pris. Oftast inte till att det är rimligt prissatta och falla i Kelley Blue Book sortiment för ålder, körsträcka och skick på bilen. Lån får inte utbjudas om bilen är mycket större än detta intervall, men det finns undantag. Vissa långivare kommer lånet extra pengar för att betala för saker som utökade garantier eller serviceavtal.

Det finns en del begagnad bil återförsäljare som är specialiserade på dåliga krediter lån, och folk måste verkligen se till att de umgås jämföra på nätet priser innan de går med på en begagnad bil lån med en av dessa återförsäljare. Räntorna kan vara extremt hög och får inte konkurrera med räntor finns på annat håll. Även med dåliga krediter, shopping runt är alltid smart.

När människor får en begagnad bil lån, de behöver inte nödvändigtvis behålla det om de kan hitta ett bättre erbjudande. Många långivare är intresserade av refinansiering lån, särskilt under de första månaderna av lånet. Om kunden gör en impuls köper de kan fortfarande söka efter bättre lån efter köpet och efter ett lån har erhållits på annat håll. Det kan spara lite pengar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.