Vad behöver jag veta om cykel Pendling?

söker efter mer ekonomiskt och miljövänligt sätt att resa, tanken på cykel pendlar till arbete och skola har blivit ett attraktivt alternativ. Valet att använda en cykel för pendling ändamål har ett antal fördelar i samband med ansträngning. Men regelbundna pendlare vet att cykeln pendling innebär lite mer än att hoppa på en cykel och trampa på vägen. Här är några saker du behöver veta innan du påbörjar denna typ av pendlar.

Om inte pendla är inte mer än ett par miles, är det viktigt att investera i en cykel som ska hålla upp till en mycket regelbunden användning. Det innebär att du kan behöva avstå från billigare modeller finns i rabatt butiker och ta en robust all terräng enhet som är byggd för att hålla även när de används för tio till tjugo mil pendlar varje dag. Medan den ursprungliga utgiften kan vara betydande, kommer besparingarna på reparationer och ersättning under loppet av ett år kompenseras lätt den högre kostnaden.

Tillbehör är också viktiga om man vill delta i cykel pendling. I många kommuner, hjälm när du kör en cykel är obligatoriskt. Ridning kläder som är bekväm är också viktigt, men det inte nödvändigtvis måste innehålla form montering cykel shorts. Så länge kläderna inte baggy och fortfarande tillåter en fri rörelseomfång, kommer den att göra fint.

sadelväskor är också oerhört viktig framgångsfaktor för cykel pendling. Dessa kan användas för att hålla bärbara datorer, ett byte av kläder, och grundläggande objekt toalettartiklar. Med längs dessa väsentligheter innebär att pendlare kan tvätta upp och sätta på nya kläder på nå arbete. Det sadelväskor kan också göra det enkelt att stoppa i snabbköpet för att plocka upp ett par saker på vägen hem.

Hålla grundläggande verktyg i sadelväskor är också en bra idé. Det är kompakta uppsättningar av cykel verktyg och reparationssatser som gör det enkelt att byta ett punkterat innerslang samt hantera smärre reparationer som är nödvändiga från tid till annan. Om inte problemet är större, med dessa verktyg händig kan få dig tillbaka på vägen på nolltid.

Tillsammans med grundläggande utrustning och förnödenheter, cykel pendling kräver en hel del fysisk styrka. Det betyder att du kan behöva bygga upp till uppgiften innan hopp till att bli en vanlig cykel pendlare. Bestäm avståndet mellan hemmet och arbetsplatsen, börjar sedan att träna för uppgiften på helgerna. Som ni bygga upp både fart och uthållighet kommer du också att märka din midja krymper, benen blir mer kraftfull, och din lungkapacitet förbättras. När du tycker att går det ungefärliga avståndet mellan kontoret och hemmet kan göras utan att lämna dig utmattad, är du redo att börja pendla.

Tänk på att cykel pendling kan innebära att justera din vanliga vägen till arbetet. Inte alla städer inkluderar cykelbanor längs huvudgatorna. Även cyklister har samma rättigheter som personer som kör bilar, ibland är det klokare att välja gator som inte är så upptagen under rusningstid. Planera ditt arbete pendla rutt noggrant och se till att pröva din säkerhet samt hur lång tid det tar att komma till arbetet.

En sista viktig aspekt av cykel pendling är att lära sig om lokala bestämmelser som gäller för driften av en cykel i din lokala jurisdiktion. Lagarna gör varierar, så även om det är bra att rida mot trafiken på vissa platser, kan du behöva åka med trafikflödet på andra platser. På samma sätt, vissa städer det möjligt att driva cyklar på trottoarer, medan andra strikt förbjuda denna praxis. Ansvarig cykel pendling är att vara medveten om lokala lagar för att skydda dig på vägen, så du inte skapar situationer som är farliga för dig eller för andra människor färdas längs samma vägar och gator.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.