Hur väljer jag det bästa jobbet Product Management?

Du kan välja rätt jobb produkthantering genom en inventering av dina tidigare erfarenheter och hitta en arbetsgivare som behöver någon med dina unika talanger och färdigheter. Börja med att kontakta företag som du tycker skulle vara en bra matchning och berätta för dem vad du har att erbjuda. Få ihop ett detaljerat CV och ange varje intervju eller möte med tillförsikt.

Produkt förvaltning innebär prissättning, samordning, beställning, lagerhållning, och spårning av produkter ett företag säljer eller gör. Om du inte har erfarenhet av produktledning, kan du även utnyttja andra typer av arbetslivserfarenhet för att komma i med företaget du vill ha. Till exempel, om du har arbetat i möbler och husgeråd i många år, kan du hitta ett jobb produkt förvaltning med en möbel återförsäljaren eller tillverkaren.

När du har bestämt vad du har att erbjuda samt dina mest lovande branscherfarenhet och kontakter, komma i kontakt med främsta kandidaterna i ditt område. Be att få tala med mänskliga resurser eller rekryteraren och fråga den personen om möjliga positioner de har tillgängligt. Om de inte har ett jobb produkthantering öppning tillgängligt kan du börja arbeta i en annan del av företaget tills det finns en öppning. Kontakta så många företag som du kan, och försöka att planera ett ansikte mot ansikte intervju med varje en.

Om denna linje inte hjälper dig landa jobbet produkthantering du vill kan du också överväga att söka jobb listade på internet ljuger i den lokala tidningen eller på nätet radannonser. Du bör vara noga med att läsa varje notering noga, och följ varje arbetsgivare anvisningar så nära som möjligt vid tillämpningen.

Du kanske upptäcker att du fortfarande inte får någon callbacks från potentiella arbetsgivare trots dina ansträngningar. I så fall kan du överväga att ta en annan position i branschen du vill arbeta i eller söka jobb i ett annat område. Du kanske vill öka din kompetens för att göra dig mer attraktiv för arbetsgivarna.

Om du bestämmer dig för att öka din nivå innan du flyttar framåt, finns det flera vägar man kan ta. College klasser, antingen individuellt eller inom en examen, är ett alternativ. Går i skolan kommer inte bara ge dig ytterligare kompetens och know-how, men kommer också att ge dig tillgång till skolledningen jobb. Du kan också välja att läsa böcker om ämnet eller praktikanten med dagens yrkesverksamma inom området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.