Hur väljer jag den bästa försäljningen chefstjänsterna?

bästa säljledning jobb som ger möjligheter till karriärutveckling, är väl kompenseras, och den innefattar risken att träffa en rad olika personer. En försäljningschef är normalt ansvarar för ett team av säljare, ofta inom ett visst geografiskt område eller region. Det primära ansvaret för en säljledning jobb är att arbeta med befintliga och potentiella kunder för att öka försäljningen för bolaget.

För att kvalificera sig för merparten av försäljningen chefstjänsterna är kandidatländer måste ha erfarenhet av försäljning och en framgångsrik försäljning meritlista. De flesta företag föredrar att främja försäljningen chefer inifrån företaget. Den främsta fördelen med denna typ av politik är förmågan att utvärdera personalens prestationer direkt, samt att se till att alla i en säljledningen jobb är väl förtrogen med företagets produkter och kunder.

När du letar efter den bästa försäljningen tjänstemän, undersöka företag med ett utbud av produkter och klient. Ju mer utbredd produktlinjer, desto större möjligheter till vinst, oberoende av det ekonomiska klimatet. Ta dig tid till forskning företagets historia att identifiera områden av styrka och svaghet. Läs de finansiella rapporterna från tidigare år att lära sig mer om viktiga produkter och kunder.

Prata med personalavdelningen om den organisatoriska strukturen och identifiera två nivåer av högre försäljning befattningar inom företaget. Titta på meriter och erfarenheter av redan etablerade och tänka på dina färdigheter och vad som saknas i din nuvarande CV. Många människor tar kurser eller delta i mentorprogram för att lära sig de färdigheter som krävs för att främja sina karriärer till nästa nivå.

Betalningen struktur för säljare är antingen kommissionen eller en kombination av grundlön och provision. Vid försäljning ledningsnivå, de flesta företag har ett kompensationspaket som lön baserad, med en bonus struktur ingår. Beroende på försäljningsprovision uppnås får denna ståndpunkt utgör en liten minskning i lön. Men ledningen personal på en årslön inte upplever svängningar i inkomst som är vanliga i provision enbart positioner.

Ta dig tid att undersöka olika industrier och produktområden tillgänglig och tänka på ditt eget intressen. En försäljning professionell kan vara ganska framgångsrik, oavsett produkt, men kan vara oerhört framgångsrik om deras personliga intressen eller passioner är i linje med produkten. Tänk om dina hobbyer, favoritämne, eller personliga aktiviteter. Tänk på att den bästa försäljningen chefstjänsterna både personligen och professionellt tillfredsställande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.