Vilka är de olika formerna för Merchant betalning?

Det finns olika metoder för handelsfartyg betalning, som alla är i allmänhet beslutas av säljaren själv. Vanliga metoder är kontant, check, bankkort och kreditkort betalningsalternativ. Internet handlare kan också välja att betala via en online-betalning webbplats eller nätbank. Acceptera kredit-eller betalkort ofta kräver användning av särskild utrustning eller genom att anlita hjälp av behandling kreditkort webbplatser.

Cash kan i regel endast användas som ett av många olika metoder för handelsfartyg betalning när varorna eller tjänster köps personligen. Kontroller görs också ibland accepteras, även om många handlare inte längre acceptera personliga checkar på grund av risken och det faktum att kapitalet inte är omedelbart tillgängliga. Köpmän som inte accepterar kontroller kanske kan göra det på nätet samt i person genom att förvärva köparens bank informationen och kontrollera numret.

Av alla de olika metoder för handelsfartyg betalning, kredit-och betalkort i allmänhet är mest populära. Kreditkort utfärdas av långivare och ger konsumenterna möjlighet att göra inköp genom att låna pengar på sina kort och göra utbetalningar varje månad fram till slutbetalningen. Utgiftsgränser vanligen tillämpas bygger på kortinnehavarens kredit värdering eller inkomst. Bankkort, å andra sidan, är utfärdade av banker och ge konsumenterna möjlighet att betala med pengar direkt från sina bankkonton utan att behöva bära med sig stora summor kontanter. Detta är ett säkrare alternativ i de flesta fall beror på att många banker kommer att täcka ett bedrägligt inköp som görs om kortet blir stulet.

För för att acceptera kredit-och betalkort, måste de ha utrustning som gör att kortet skall läsas och medel som skall tas ut elektroniskt. Denna utrustning är i allmänhet hyrs ut till handlaren av företag som specialiserat sig på företagstjänster och avgifter tas ut antingen månadsvis eller genom inköp för betalningshantering använder maskiner kortläsaren. Du kan t. ex. registrera dig för onlinetjänster kort bearbetning. Dessa också ut avgifter, men det finns ingen utrustning att köpa eller hyra på grund av kortinformation tas upp av handelsflottan manuellt. Detta är ofta ett mindre populärt alternativ eftersom många konsumenter inte känner sig bekväma att ge ut sin kortinformation.

Handelsmän kan också välja att tillåta kundvagnar på sina webbplatser för att ge konsumenterna möjlighet att komma in kredit-eller betalkort direkt på webbplatsen. Detta är en av de mest säkra och praktiska av de olika metoder för handelsfartyg betalning eftersom säljarna inte behöver se konsumentens kort information och avgifter är i allmänhet små jämfört med att hyra maskiner. Genom att sälja på nätet, handlare också kan nå fler kunder i ett bredare område än om att sälja varor endast personligen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.