Vad betyder uttrycket "Marknader i allt" betyder?

Det finns tillfällen du hör frasen "marknader i allt. " Vad detta slagord hänvisar till är de investeringar instrument som finns i varje aspekt som marknaden erbjuder. "Marknaden" avser alla de investeringar som fordon tillgängliga. Den hänvisar till de verkliga transaktionerna mellan köp och försäljning av ett visst objekt eller företag. "Marknader" avser alla de olika fordon eller varianter som finns tillgängliga inom "marknaden".

En balanserad portfölj bör innehålla flera instrument i olika typer av marknader. Om du hade marknader i allt, skulle det betyda att du var placerade i aktier, obligationer, råvaror, fastigheter och kontanter. Det finns varianter av underkategorier inom varje större investering fordon.

Om du investerar i aktier, du investerar ett intresse för specifika företag. Dessa aktier kan vara blå chips-, konsument-cykliska eller icke-cykliska aktier, ekonomi, teknik eller verktyg. Inom dessa kategorier finns det stora tillväxt, medelstora och små företag tillväxt.

Obligationer erbjuda ett annat alternativ för investeraren. Moody's och Standard and Poor's obligationer avgift beroende på deras risk. Företagsobligationer få en högre avkastning, men som är skattepliktig. Den säkraste formen av obligation är en statlig eller kommunal borgen. De stöds av Förenta staterna (USA) regering och är ofta skattefria.

statsobligationer med de bästa värderingarna är allmän skyldighet (GO) obligationer. Dessa fordon erbjuds när regeringen måste samla in pengar till särskilda lokala eller statliga projekt såsom vattenprojekt, motorväg och förbättringar bro, parker och utvecklingen rekreation, fängelser och verktyg.

GO obligationerna inte baserar sig på någon särskild intäkterna för att betala tillbaka obligationsinnehavare, men är försäkrade av staten för utgivning. Inkomster obligationer för specifika projekt som kommer att ansvara för att betala tillbaka sina obligationsinnehavare genom skatteintäkter som genereras av denna särskilda projekt.

Varorna står för alla jordbruksvaror och värdefulla metaller som guld, silver och platina. Specialiserade marknader handel specifika råvaror som majs, bönor kaffe, sojabönor och vete. Allmänna råvarumarknaderna kan omfatta någon variant av varor. Derivat och terminer ge ledningen instrument och framåt handel för dessa avtal någon gång i framtiden.

Sällan beaktas vid investeringar i marknader i allt fastighetsmarknaden. Eftersom det är en materiell tillgång är fastigheter unikt skild från den fria marknaden. Undantaget är att du kan köpa till fastighetsmarknaden genom verkliga värdepappersfonder Estate Investment (REITs), och verkliga enheter egendom partnerskap. Dessa handlas som aktier. Ädelmetaller erbjuda jämförbara gruv-aktier.

Cash alltid bör inkluderas i din portfölj med bankcertifikat (CD), pengar konton marknaden, redovisning Passbook och penningmarknadsfonder. Dessa instrument möjliggör snabba utvärdera dina pengar om en nödsituation uppstår eller ett köp tillfälle presenterar sig. De är också viktiga marknader i allt eftersom de tillhandahåller natten kassa och kortfristiga skuldfinansiering till alla aspekter av affärs-och finansvärlden. De flesta företag beroende av dem.

Indexfonder erbjuda en blandning av bestånd som öronmärka ett visst område att investera. Du kan köpa en indexfond för S P 500, NASDAQ, verktyg, teknik eller en mängd andra inställningar. Detta låter dig ha marknader i allt för en viss sektor.

Placeringsfonder är en sammansatt av enskilda bestånd som inte innefattar någon särskild sektor. De är ett annat sätt att få marknader i allt, eftersom många av dem kommer att omfatta obligationer, REIT's, och till och med guld och andra ädelmetaller bestånd. Placeringsfonder kan innehålla en kombination av marknadens fordon. Som med de flesta instrument, de erbjuds som inhemska eller internationella värdepapper också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.