Vad är några olika typer av leverantörer barnuppfostran?

När du måste återvända till arbetet efter att du har haft ett barn eller din situation förändras och du måste leta efter någon att ta hand om ditt barn, du måste ta hänsyn till olika typer av tillhandahållare barnomsorg available för dig . Dessa kan i huvudsak delas upp i ett fåtal grupper: i-hemmet som tillhandahålls av en enskild person, t. ex. en nanny, grupp-och sjukvård som kan äga rum vid ett daghem, en förskola eller i ett privat hem, eller hitta vård som kan äga rum hemma hos en släkting eller vän, eller i ditt hem. Du kan behöva flera olika typer av barnomsorg beroende på omfattningen av tid kommer du att vara borta från ditt barn.

vård i hemmet, som det som föreskrivs av barnflickor, brukar vara den dyraste vården att hitta, men kan ge betydande fördelar för ditt barn. Ett beslut som måste göras är huruvida en del av betalningen som du gör i en barnskötare kommer att erbjuda mat och husrum. Vissa föräldrar behöver barnomsorg inte bara under dagen utan också för timmar på kvällen också, och kan finna det lämpligt att delta levande i barn vårdgivare. Du kommer vanligtvis att betala denna person en lön, kan vara ansvarig för att förse dem hälsofördelar, och kommer också att ansvara för att förse dem med ett rum och mat. När du använder enskilda leverantörer barnomsorg som inte bor-i, är lönen normalt högre, eftersom dessa människor måste betala för mat och husrum på annat håll.

gruppen barn vårdgivare kan komma i många former. I vissa fall behöver du bara frigöra ett par timmar varje dag och om barnet är ett par år gammal, kan du titta på förskolor eller förskolor i stället för daghem. Daghem, oavsett om detta i en central byggnad eller i någons hem, tenderar att driva verksamhet under längre timmar, och kan behövas när du måste arbeta heltid. Fördelarna med dagvård över levande i privat vård är att barn har möjligheter att umgås med andra barn. Det är inte klart att detta är fördelaktigt när ett barn är mycket ung.

En två till tre månader gamla baby är inte utvecklingsmässigt redo att umgås med andra barn. Med mycket små barn, med att dela barn vårdgivare med andra barn kan vara en nackdel. Det kan innebära små är inte nödvändigtvis fångas upp när de gråter och de kan ha sina behov uppmärksammade på ett schema som inte passar in i deras scheman. Om du måste lägga ett litet barn i en grupp inställning, blick för anläggningar med en hög personal till barn-tal, så att dina barn kommer att få de mest individuell vård.

Med det höga priset på barnomsorg en frekvent fråga, Många går nu över till släktingar eller vänner att bli deras barn vårdgivare. Dessa situationer kan vara en bra lösning, eller de kanske inte fungerar så bra. Eftersom relationer med familj kan laddas med känslor, kan du överväga denna möjlighet noga, särskilt om en vän eller familjemedlem barnomsorg filosofi är inte nära i linje med din egen.

I samtliga fall bör du leta efter leverantörer barnomsorg som kan ge dig förstklassig referenser, som är utbildade i spädbarn och barn HLR, och som har barnuppfostran filosofier som speglar din egna metoder . Att sätta ett barn i en vårdsituation är en av de viktigaste beslut en förälder kan göra eftersom du anförtror ditt barn till andra människor. Du ska trivas med ditt val innan de bestämmer sig för att en specifik metod för barnomsorg eller till någon av de typer av tillhandahållare av barnomsorg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.