Vad är en Nest Egg?

Boet ägg hänvisar till pengar avsatta för investeringar, penningmarknadsinstrument, eller sparkonton som är avsedda för vissa specifika ändamål. Det kan också kallas en ekonomisk buffert, en säkerhetsventil, och en mängd andra namn. Vissa hänvisar till pension pengar specifikt som boet ägg, och andra har pengar avsatts för att senare kunna finansiera sina barns kostnader såsom högskola, bröllop eller avbetalningar på ett hus.

För att bo ägg filosofi att arbeta måste du hålla med själv att bo äggen inte får röras, med undantag för avsett ändamål. Det hjälper också att avsätta ett belopp som du planerar att "fjäder boet" med varje månad. I verkliga livet, när du hittar ett bo, är du aldrig ska röra äggen, eftersom fåglar kan sedan förkasta dem. Din boet ägg förblir säker och röras, tillåts växa tyst i bakgrunden tills det behövs för sitt ändamål. Det är fortfarande viktigt om du planerar att investera dina bo ägg, att noggrant överväga vilka typer av investeringarna du kan göra. I allmänhet vill man inte riskfyllda investeringar om du planerar att investera dessa pengar, eftersom du inte vill att saldot på ditt bo ägg att minska. I stället kan du söka efter stadig pengar att göra investeringar, vilket kommer att öka ditt saldo minimalt, utan att riskera att förlora pengar. Obligationer, kan sparkonton, och relativt stabila fonder inte vara splashy potentiella Moneymakers att snabba bestånd eller råvaror inköp är, men de har vanligtvis inte förlora pengar heller.

Vanligtvis termen boet ägget innebär långsam tillväxt av pengar, säkert stashed bort. De innebär inte snabb sandskädda på att göra stora pengar. I allmänhet de investeringar som kan göra dig mest summa pengar också erbjuder den högsta risken.

Finansiell rådgivare inte alltid överens om hur mycket pengar som är lämplig för bo ägg. Uppenbarligen mer pengar kan du lägga in en, desto bättre. Om du har stora mängder pengar att investera, kan du sprida dina investeringar. Investera en del av pengarna i högre risk men större potentiell vinst lager och investera i stabila Moneymakers. Det belopp du väljer att placera i ett bo ägg är beroende på hur mycket du kan investera, och vad "ägget" är till för. Det kan hjälpa till att söka finansiell rådgivning att göra det bästa beslut om var att säkert placera dina pengar för att maximera vinsten och minimera förlusten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.