Vad är stokastik?

stokastik är en teknisk marknadsanalys verktyg utvecklat av Dr George Lane. Teknisk marknadsanalys är en investering metod som försök att "då marknaden", eller förutsäga marknaden riktning utifrån tidigare beteende. Stokastik är en matematisk metod som används av tekniska analytiker att hjälpa till att förutsäga riktningen av priset för ett visst bestånd.

stokastik är baserat på fakta att marknaden består av människor och att varje större social grupp som helhet kommer att bete sig på ett något förutsägbart sätt. Eftersom marknaden påverkas även av yttre faktorer, t. ex. aktuella nyheter och händelser slumpmässiga händelser, kan de mönster skymmas av detta "oväsen". Stokastik är en komplicerad matematisk metod för att försöka hitta mönster bland detta "brus". Det finns olika metoder som används för att beräkna stokastiska data, och det finns många tolkningar av dessa data. Förespråkare av de olika tolkningarna av marknaden stokastik hävdar att deras strategi är mest giltig. Eftersom ingen verkar kunna göra ett avgörande mål, många tekniska investerare använder stokastik kombinera mer än en tolkning och använda det kombinerade resultatet som grund för sina investeringsbeslut. För att göra det lättare, många kartlägga tjänster beräkna stokastik data och visa resultatet diagrammet. Tolkningen av grafiska uppgifter lämnas till användaren. Det finns två populära metoderna för beräkning stokastik, en långsam stokastik och en snabb stokastik metod. Det är viktigt att veta vilken används på en viss kartläggning tjänst. Tyvärr är denna information inte alltid lätt visas. Du kan behöva skriva till förlaget och begära dessa uppgifter.

stokastik är kanske den mest mystiska och dunkla av de olika verktyg som en market timing investerare kan använda. Hitta en mäklare som förstår stokastik kan vara en utmaning. Många finansiella rådgivare är också av den uppfattningen att denna utmaning är bäst att inte fortsätta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.