Vad är skatt Uppskjuten?

Termen uppskjuten skatt hänvisar till uppskov med att betala skatt på vinsten till ett senare datum. I en investering situation, pengar tillåts öka i en uppskjuten skatt konto inte beskattas förrän den är tillbaka. Några exempel på uppskjuten skatt investeringar individuella återlösningskonton (IRAS), livränta, och vissa typer av obligationer.

Tax-uppskjutna investeringar kan ge investerarna värdefulla besparingar. Huvudsak skatte-uppskjutna investeringar som möjliggör för investerare att spara pengar i nuet, hantera skatter i framtiden. Dra nytta av uppskjuten skatt besparingar, kan en investerare väljer att placera före skatt dollar, upp till ett visst belopp, i olika investeringsprodukter. På så sätt sänker investerare hans eller hennes nuvarande skattepliktig inkomst och kan dra nytta av beskattning vid en lägre skatteklass. Ibland personer förvirra skattefria och uppskjuten skatt . De två är drastiskt annorlunda. Skattefri innebär investeringar eller köp är helt fri från statlig beskattning. Däremot måste skatterna betalas på uppskjuten skatt inköp och investeringar, skatter är bara betalas ut vid ett senare tillfälle. Ett exempel på en finansiell produkt som gör det möjligt att skjuta upp skatt är den skatt som uppskjuten livränta (TDA). TDAs används ofta för att hjälpa anställda att spara till pensionen. Med en TDA, kan en anställd plats före skatt pengar till ett särskilt konto. Ofta görs detta med hjälp av automatiska löner avdrag. Resultatet på kontot ansamlas tills arbetstagaren är redo att pensionera sig. Vid pensioneringen är medlen fördelas och skatter betalas.

TDAs inte bara ger medarbetarna möjlighet att spara samtidigt som lämnar bidrag, men också möjliggöra besparingar vid pensioneringen. I många fall är anställda i en lägre skatteklass efter pensioneringen. Därför att den betalda skatter efter pensionen väntas bli lägre än dem som skulle ha betalats ut medan de anställda fortfarande arbetar för en levande.

IRAS är populära bland uppskjuten skatt investeringar. Genom att investera i en IRA, är en individ kan göra det möjligt att ackumulering av utdelning och ränta, samt uppskattning, utan att betala skatt på medel. När ägaren till en IRA börjar uttag av pengar från kontot, han eller hon är ansvarig för att betala skatt. Allmänhet, IRA ägarna börjar göra uttag på cirka 59 och ett halvt års ålder.

Det finns många typer av uppskjuten skatt investeringar. Sådana investeringar inkluderar Arbetsgivare-Sponsored Kvalificerad pensionsplaner, Roth, traditionell, och pedagogiska IRAS, livräntor, vissa typer av livförsäkringar, och EE och HH besparingar obligationer. Stockarna kan placeras i uppskjuten skatt redovisningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.