Vad är lätta pengar?

Easy pengar kan definieras som tjänat pengar som kräver liten eller ingen ansträngning. Även detta begrepp är en titel på en 1983 Rodney Dangerfield film, i verkliga livet, det är sällan en väg till snabba pengar. Fantiserar om pengar göras utan mycket arbete är förvisso ett viktigt tema för många. Men för det mesta förblir detta begrepp samma stoff som drömmar och inte verklighet. P

Människor är ofta snabbt utnyttjas av tanken på att tjäna lätta pengar. Webbplatser och olika företag har annonserat efter år på idén om "bli rik snabbt" system. Några av dessa företag fortsätter att attrahera nya kunder, men oftast inte för att deras löften om att tjäna lätta pengar come true. I stället dessa företag är mycket bra på att sälja fantasin om att tjäna pengar snabbt, och detta tilltalar många som gärna skulle vilja hitta ett snabbt sätt att tjäna mycket pengar. En lätt pengarna dra är spelberoende och framför allt saker som lotterier eller jackpots där payoff är extremt hög. Många människor att investera betydande summor i att köpa lotter, till exempel. De flesta kommer inte att ha en avkastning på sina investeringar, men möjligheterna att plötsligt bli rik nästan övermåttan håller människor att köpa biljetter.

andra ser till vissa yrken som tycks tjäna lätta pengar. Framträdande jobb inom idrotten och nöjesbranschen kan ses som "Money for Nothing," som 1984 Dire Straits låten. Även om det är sant att mycket välkänd skådespelare, musiker och idrottare kan göra exceptionellt höga löner, vägen till berömmelse är inte nödvändigtvis lätt.

Få människor få högavlönade kändis positioner utan betydande hårt arbete och uppoffringar. Liksom lotteri, många människor försöker ta sig in i dessa yrken och misslyckas eftersom konkurrensen om jobben är otroligt hård. Det finns begåvade skådespelare, idrottsmän och musiker som aldrig erkänt för sina båtar och det slutar med att behöva sina pengar "den hårda vägen. " En del människor inför investeringar som ett möjligt sätt att tjäna lätta pengar. De som kom in på bottenvåningen i dot com företag innan de dundrade gjorde pengar som många avundas. Emellertid kommer varje investering med risk, och det kan vara lika lätt att förlora din skjorta istället för att göra tillräckligt för att köpa en hel garderob full av märkeskläder. Likaså, investeringar i fastigheter kommer alltid med risk för ekonomiska nedgången utplåna en investering.

Det finns några lagliga sätt att tjäna lätta pengar, men de är oftast inte i en persons kontroll. Människor kan ärva enorma summor från rika släktingar, men ingen får välja sina anhöriga eller de omständigheter i vilka de är födda. Också förlora en nära och älskad släkting är aldrig lätt, och många föredrar mer tid med sina nära och kära istället för ett stort arv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.