Vad är ett stipendium?

En gemenskap kan ha flera olika definitioner, beroende på omfattningen av stipendiet, vad den erbjuder och vad det kräver. Oftast stipendier Prispengarna (stipendier), ansluten till arbetar inom ett specifikt område, vanligtvis på graduate-eller doktorandnivå. Även tidigare eller fortsätter forskarstuderande komplett extra utbildning inom ett område, eller ha finansiering till fortsatt forskning, får de oftast ett stipendium, något högre lön att leva på, antingen från en privat eller offentlig institution. Det ger dem möjlighet att komplettera sin utbildning, praktik eller forskning utan att behöva ägna tid till att arbeta utanför sitt område, eller att tillgripa ytterligare lån för att få stöd. Det finns några mycket specifika användningar av ordet gemenskap i den medicinska området. Läkare som är avslutade utbildningar på avancerad specialiteter, såsom onkologi eller pediatrik, är vanligtvis ett stipendium (stipendium) medan de fullföljt sin utbildning och arbete för ett sjukhus, och de gör verkligen arbeta hårt under utbildningsperioden. I USA är dessa specialister på utbildning kallad medmänniskor, men du kan också bara kalla dem läkare eftersom de har avslutat Medical School och är licensierade läkare. De definieras som medmänniskor visar att de har utbildning i en medicinsk specialitet.

Andra typer av övre nivån utbildning med lön kan kallas stipendier också. Till exempel doktorander som måste ägna tid åt undervisning kan kallas kamrater och får ersättning för sitt arbete stipendier eller stipendier. Personer utbildning i psykisk hälsa industrin skulle komplettera sin utbildning eller ytterligare forskning, eller krävs "timmar" innan du tagit emot certifiering med delvis hjälp av en gemenskap. Ibland är en gemenskap, som är mycket kort, och kan bestå att arbeta eller forska i en månad eller två på de flesta. Museer kan erbjuda korta stipendium möjligheter till avancerade studenter, främst under sommarmånaderna. Olika humanitära organ erbjuder stipendier, även till viss grundnivå eller icke-studenter, i syfte att utvidga program, fullgöra uppdrag, eller låta en person få tillgång till utbildning eller handledning. Eftersom stipendier ofta innebära arbete inom ditt studie, förankring kan man kickstart en karriär och gör ett imponerande tillskott till en meritförteckning. Samarbete med yrkesfolk, som får handledning, och göra anslutningar i din valda området leder ofta till erbjudanden om arbete och bättre karriärmöjligheter i framtiden. Det är värt att utforska stipendier i din valda området för att se om någon finns där du kan få.

utnyttjande av dessa arbete /stipendier för forskning varierar. Vissa är beroende av inkomster, men många är mer beroende av ansökningar och akademisk karriär eller framgång i det förflutna. Till exempel Disney Skriva Fellowship, ett tvåårigt program som omfattar utbildning och mentorskap i skärm och TV skriftligen kräver tidigare akademisk framgång, och ett fantastiskt manus. Detta specifika program är mycket selektiv och konkurrenskraftig, och många av dess deltagare blir proffs som arbetar i en av de mest konkurrenskraftiga områdena i världen. Inte alla stipendier är lika svårt att få. Ett bra ställe att börja på är genom att söka på Internet för bidrag /stipendier /stipendier inom ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.