Vad är en klar avdelning?

Många ser fram emot den dag då de inte längre behöver göra hus eller bil betalningar, och när de äger sin egendom fri och klar. Sådan äganderätt, när ingen hypotekslån, eller liens fortfarande på fastigheten, kallas en bra titel eller en tydlig titel. Med en tydlig titel, äger du din egendom till fullo, och bara du, eller någon annan som gemensamt äger fastigheten med dig, har några anspråk på det. Det vore ett misstag att anta att de har en klar titel betyder inte att du inte kommer att fortsätta att göra vissa betalningar. Till exempel med en tydlig rubrik på en bil, kan du behöva göra årliga betalningar bilregistrering, och du kan också bli skyldig att göra ett minimum av bilförsäkring. Äga ett hem eller annan egendom fri och klar innebär inte att en stat eller federal myndighet inte kommer be om fastighetsskatt varje år. Om du inte betalar dessa skatter, byrån kräver skatter kan återta ditt hem.

På samma sätt kan du äga en tydlig titel på egendom som sitter på egendom som du inte äger. Du kan äga en husbil, men inte marken det sitter på. Detta betyder att du måste betala utrymme hyra varje månad för att kunna fortsätta att bo där du gör. Underlåtenhet att betala hyra utrymme kan innebära fördrivs från den mark du då ditt hem sitter. Ibland glömmer fördelarna inkomstskatt på grund pengar på ett hem och som inte har en tydlig titel. När du betalar ut ett hus i USA, få dig att dra några räntebetalningar på din årsinkomst. När du äger hem gratis och klart, kan du finna dig i en högre skatteklass. Å andra sidan, utan en inteckning betalning gör varje månad, kommer du att kunna ha råd med en något högre skattesats. Ibland är det vettigt, särskilt med ägarbevis, att inteckna fastigheten för att få ett lån för en del av sitt värde. Du kommer inte längre äger en bra titel, men om du använder en ny inteckning för förbättringar till ditt hem, kan du höja värdet eller säljbarhet i ditt hem på en stabil bostadsmarknad. Värdet på ett bra eller stigande bostadsmarknaden får överstiga summan av din investering, vilket tyder på fördelarna med att ta en ny inteckning i en tydlig titel.

bostadsmarknaden gör behöver nämnas. En tydlig titel betyder du äger ditt hem ensam, men värdet av titeln påverkas av dagens bostadspriser och varierar. Tydliga titlar på bilar, om de är sällsynta eller klassisk, tenderar att innebära att värdet av bil-stabil minskar. De flesta bilar minskar i värde på grund av ålder, körsträcka och alla slitage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.