Vad är en Sälj Order?

finansiering, är ett sälja för en mäklare order från en investerare till en mäklare för att sälja en mängd aktier, aktier, obligationer eller andra tillgångar investeringar. Det finns ett antal olika typer av säljorder att en investerare kan använda för att ge en börsmäklare. Några av de viktigaste typerna av säljorder beställningar marknad säljer, limitorder sälja, stop order, och släpande stop order. är en marknad säljer så brukar anses vara den enklaste typen av sälja för en investerare kan utfärda. Det är en investerare för att en börsmäklare att sälja tillgången till marknadspris, med omedelbar verkan. När en marknad säljer beställning, är tillgången säljs till bästa marknadspris tillgänglig vid tidpunkten, som potentiellt skulle kunna skilja sig avsevärt från det pris som förra citeras.

limit säljorder är en mer skyddande typ av investering ordning. I denna typ av order, instruerar en investerare mäklaren att sälja, men bara vid en viss angiven lägsta pris. Mäklaren får då endast utföra ordern till det pris som anges, eller bättre. På detta sätt begränsar investeraren riskerna som är förknippade med försäljningen. I vissa fall kan begränsa order delvis uppfyllda. Exempelvis kan en investerare ge en mäklare att sälja ett stort antal aktier till ett bestämt pris eller bättre. Då en situation kan uppstå om det angivna priset är nådd, men köparna endast tillgänglig för ett begränsat antal aktier. I detta fall är det möjligt att sälja för att vara delvis fyllda, om inte investeraren har specificerat en allt-eller-inget "alternativet på beställning.

Stopp order säljorder som förvandlas till marknaden säljorder så snart ett visst pris, kallad aktivering priset, är uppnådd. Ett stop order måste vara lägre än gällande marknadspris. Som sådan investerare anser ofta stoppa order som mycket viktigt skyddsanordningar som används för att begränsa den potentiella förlust som investeraren utsätts för.

Trailing stop order är en särskild typ av stop order om aktiveringen priset kan gå upp automatiskt om beståndet eller dela att den är ansluten till stiger i värde. Ett stopp sälja så måste vara lägre än gällande marknadspris, och det anges antingen i punkter eller i procent. En investerare kan använda denna typ av försäljning för att "låsa in vinster på en stigande lager.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.