Vad är en Köp-Down?

Buy-down hänvisar till en sänkning av räntesatsen för ett lån. Denna minskning är ofta kompenseras genom en betalning som görs när lånet tas ut, antingen av låntagaren eller långivaren. Denna utbetalning, då görs av köparen, kallas köpa rabatterade poäng.

Rabatter punkt, även känd som börjar punkt eller helt enkelt punkt , är den avgift som betalas i samband med upplåning. En rabatt punkt motsvarar en procent av lånebeloppet. Köpa en punkt kan sänka sin ränta med ca 0. 125% över löptiden för lånet, om det är en permanent köp-ner.

De flesta köper nedskrivningar är dock tillfällig. Reduktion av skattesatsen endast tillämplig för de första åren. 2 /1 buy-down hänvisar till en sänkning av räntan för de två första åren av lånet. När reducerad skattesats tillämpas i tre år, är känd som en 3/2/1 buy-down .

Om till exempel räntan för ett lån är 9%, med en 3/2/1 köp ned, är priset för det första året 6%, för nästa år är 7%, och för det tredje året är 8%. Därefter, när de första tre åren Därför kunde den kurs återvända till 9%. Köp-skrivningar finns i olika former. Det finns många anledningar till att människor kan välja att köpa ner alternativet. En är ekonomiska problem. Lån betalningar successivt öka när en köp-ner är i kraft. Ett annat skäl är behovet av att utöka lånet som en låntagare kan omfattas, eftersom den första månatliga utbetalningarna skulle bli lägre. Detta är naturligtvis helt beroende av huruvida långivaren faktorerna i köp-down förhållandet vid fastställandet av storleken på lånet.

Skattesänkningar är också möjligt tack vare att köpa-ner. Genom att betala rabatten poäng för en buy-ned år av lånet stänga, kan en låntagare få skatteavdrag för det året. Den lägre räntan under kommande år, samtidigt som skattelättnader, resulterar i lägre månadskostnad. Köp nedskrivningar är inte bara till nytta för låntagarna, men för långivarna också. Inom byggbranschen, köp nedskrivningar erbjuds antingen tillfälligt eller permanent, med en lägre ränta under hela lånetiden, i syfte att uppmuntra människor att köpa fler fastigheter. I sådana fall betalar långivaren rabatten poäng.

Köp-ner används ofta för hypotekslån. När man överväger om att få en permanent köp-och-ner, bör en låntagare beräkna när hennes besparingar av den lägre skattesatsen skulle motsvara ersättningen för rabatten poäng. Eller inte köpa nedskrivningar är bra är helt beroende av den som köper rabatten poäng.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.