Vad är en Day Trader?

daytraders finns investerare som använder en strategi som ofta kallas "in och ut. " Där kommer den dag näringsidkaren engagera sig i en rad transaktioner som innebär att köpa och sälja samma vara under samma handelsdag. Målet för dagen handlaren är att dra nytta av en uppåtgående svänga av värdet av en viss trygghet genom att köpa strax innan klättra börjar och sälja precis innan priset planar ut eller börjar släppa. En dag näringsidkaren inte tenderar att fokusera på alla typer av långsiktiga position. Det är, handel inte sker med avsikt att hålla på att den förvärvade tillgången för en avsevärd tid. Istället kan en dag näringsidkaren plan för att köpa värdepapper tidigt på handelsdagen, då insåg någon typ av ökning de ger upphov till sen eftermiddag. Strax före handelsdagen upphör, säljer den dag näringsidkaren utanför värdepapper och förbereder sig för att engagera sig i ytterligare en runda av dagen för handel följande bankdag.

skillnad lager näringsidkare som lutar mer mot långsiktig investeringsverksamhet, en dag näringsidkare måste hålla koll på marknaden prestanda i realtid sätt. Doing tillåter näringsidkaren att snabbt sälja någon säkerhet som inte presterar som förväntat och gå vidare till ett erbjudande som just nu visar större potential. Vid slutet av handelsdagen, har den dag näringsidkaren ingen typ av etablerade position som återstår att föra över till nästa dag. Varje ny börsdag medför en nystart. När en dag näringsidkare besitter en kombination av bra instinkter och förmågan att på lämpligt sätt läsa marknaden indikatorer, ägnar sig åt denna typ av handel aktivitet kan vara mycket lukrativ. Som en bonus, en snabb ut och tillvägagångssätt som är förbundna med day trading lämnar den dag näringsidkaren isolerad från alla typer av händelser som kan ske över en natt och ha en inverkan på tillståndet för marknaden vid handeln inleds följande dag.

Dagen näringsidkaren går i en takt som kan anses vara rasande något bestånd näringsidkare som gynnar gå med långsiktiga innehav. Dessutom kan en del investerare drar sig för dagen för handel endast på grund av den mängd arbete som krävs för övervakningen av rådande marknadsförutsättningar. Fortfarande, för en investerare som har spänningen i jakten och har möjlighet att ägna tillräckligt med tid för att köpa och sälja i snabb takt, kan day trading resultera i kraftig tillväxt i kassan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.