Vad är en Coin Bank?

Change har ett sätt att samla och inom kort, det finns för mycket att lägga på din plånbok eller plånbok. Du kan sluta med en pool av förändring på byrån toppen. Istället kommer ett mynt bank på byrån topp ger dig ett ställe att lägga den förändringen! Ett mynt bank är helt enkelt en dekorativ behållare för att deponera Loose Change. Det finns otaliga mönster att välja mellan, och flera olika slag. Den mest grundläggande mynt bank har ett löstagbart lock, ungefär som en mindre version av en cookie jar. Det kan vara tillverkade av porslin och gjord för att likna en golfbag, småsak, eller statyett. Vissa mynt banker är gjorda av trä och tänkta att se ut smycken lådor. Det finns även ett mynt bank som är en miniatyr spelmaskin-släpp förändring inuti, och när du behöver något, dra ut armen för realistisk spinnrockar, lampor, klockor och slammer mynt i payoffen facket.

En mindre nyckfull och mer pragmatisk mynt bank kan sortera mynten för dig i enskilda rör. När en tub är full, kan innehållet tas bort och placeras direkt i ett mynt wrapper för att ta till banken. Inget mer mödosam counting!

Vissa modeller hålla reda på hur mycket pengar som placeras i varje rör och har en löpande summa av hela innehållet. Släpp bara en handfull mynt i tratten och titta på den sortens mynt banken och räkna upp det. Ta bort förändring och det kommer att automatiskt dra den från total. Din totala besparingarna alltid är synlig via en batteridriven LED utläsning.

Tidigare har mest populära typen av myntet bank kallades en "spargris" och satt på barnens dresser. Weekly ersättning och papper rutt pengar gick all in i spargris. Vissa stilar omfattade inte ett sätt att ta bort mynten att uppmuntra sparande. När myntet banken var full, och det måste brytas öppet hämta besparingar.

Andra avfallsslag en plugg i botten som kan tas bort för att låna pengar från myntet banken som behövs. Idag finns alla typer av mynt banker för barn. Allt från baseball banker till fjärilar, och naturligtvis den traditionella spargris.

Om du tycker det är för mycket förändring och ingen plats att uttrycka det, överväga ett mynt bank att rensa bort det dresser. De gör också en fin present och är tillgängliga från de flesta varuhus och många online försäljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.