Vad är en Baby Bond?

baby Bond är en obligationsemission som har ett nominellt värde som är under beloppet $ 1,000. 00 i amerikanska dollar (USD). Generellt är denna typ av obligationer har anpassats till mindre investerare som kan vara villiga att investera en mindre summa pengar i en fråga, med löfte om en mer blygsam avkastning på investeringen.

Ofta företag som inte har enkel tillgång till större investerare utnyttja metoden baby Bond. Tillgången kan vara begränsad på grund av att företaget verkar i en liten nisch på marknaden, eller om det totala beloppet av medel som företaget vill ta upp är inte en tillräckligt stor investering tillfälle att skapa intresse bland institutionella investerare. Mindre städer kan också använda användningen av en baby obligation tillvägagångssätt när de försöker få ihop pengar till ett kommande projekt. Barnet Bond strategin är ofta idealiskt när invånarna vill ha möjlighet att delta i obligationslånet, men kanske inte har mycket av disponibel inkomst att investera i företaget.

medan barnet obligation kan tyckas vara en bra lösning för små investerare, är fördelarna ofta uppvägs av de skulder som är förknippade med frågan. Ofta innebär barnet obligationen metoden högre administrativa kostnader per obligation, samt en högre total kostnad för distribution och bearbetning. Detta ökade kostnaden kommer att påverka de räntor som kommer att erbjudas som en del av obligationslån, vilket ger en lägre avkastning för investerare som väljer att köpa obligationen. Dessutom är barnet obligation inte ingår som en del av den aktiva marknaden som bär en garanti för likviditet, vilket också kan minska överklagandet.

Ändå är en baby obligation ett bra sätt för människor med begränsad disponibel inkomst för att komma in i obligationsmarknaden, och gör en liten vinst i processen. Medan avkastningen på en baby obligation är blygsamt, har företaget fortfarande en bättre pris än de flesta standard sparkonton.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.