Vad är bud Security?

bud säkerhet är en form av riskförsäkring som används i byggnadsindustrin. Genom att skicka in ett bud obligation tillsammans med en konstruktion bud, är en entreprenör som ger en rättslig garanti för att han kommer att underteckna ett avtal, om det ges till honom. Om en bundna uppdragstagare inte underteckna kontraktet som erbjuds möter han både ekonomiska och civilrättsliga påföljder. Dessa obligationer är utformade för att skydda ägaren eller exploatören av ett projekt. En ägare kan vara en utvecklare, privat företag eller statlig myndighet. Bud säkerhet minimerar oseriösa bud och bortkastad tid för ägaren. Eftersom obligationer som utfärdats av privata säkerhet företag, kan en ägare känna förtroende för att alla anbudsgivare har undersökts grundligt och på förhand godkända av respektive bindemedel. Detta bidrar till att rensa ut budgivare med en historia av dålig prestanda, liksom de som saknar medel för att genomföra projektet framgångsrikt. När ett jobb är utfärdat för bud kommer ägaren uppge om bud obligationer krävs. Erbjudandet säkerhet utgör normalt en procentuell andel av det totala erbjudandet, och kommer att variera kraftigt beroende på kraven i projektet. Entreprenörer kommer att begära anbud obligationer på detta belopp från sin bindemedel, som kommer att utfärda en obligation direkt till entreprenören. Uppdragsgivaren skall sedan lämna in både hans bud och bud Bond till projektägare.

Alla anbudsgivare som inte tilldelas projektet kommer att få sina obligationer tillbaka till dem när budgivningen är klar. Den entreprenör som vinner jobbet kommer även att få hans Bond ryggen när han tecknar ett kontrakt för jobbet. I själva verket tar kontraktet nu platsen för erbjudandet Bond att skydda ägaren från risk. Om entreprenören beslutar att inte underteckna kontraktet, säkerhet företaget ersätta ägaren för eventuella förluster. Detta är vanligtvis lika med prisskillnaden mellan det lägsta anbudet och anbudsgivare som så småningom tilldelas jobb. I USA är bud säkerhet krävs på alla statliga projekt värderas över $ 100. 000 amerikanska dollar (USD) . Obligationen skall värderas till tjugo procent av köpkursen upp till högst 3 miljoner USD. Eftersom det kan ibland vara svårt för mindre entreprenörer att få obligationer denna stora, de är tillåtet att lämna anbud säkerhet i form av kontanter eller kassan kontroller istället. Limning krav på amerikanska regeringens projekt definieras enligt Miller Act, som antogs först nästan ett sekel sedan. Många stater har sina egna bonding lagar kallas "Little Miller Apg. "

Det är viktigt att förstå att bjuda säkerheten är inte den enda typ av bindning instrument som används på de flesta projekt. En ägare som kräver att entreprenörer att lämna anbud obligation vanligtvis också kräva betalning och obligationer prestanda. När kontraktet är undertecknat, en betalning Bond skyddar ägaren om Entreprenören underlåter att betala sina leverantörer och underleverantörer. En performance bond är mer omfattande och skyddar ägaren Om entreprenören inte att slutföra jobbet på grund av dåliga resultat, finansiella problem eller konkurs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.