Vad är Profit Med?

Vinst med är processen att utvinna en avkastning som utgått på en investering, ofta genom att sälja investeringarna efter de har vunnit en önskvärd summa pengar utöver det ursprungliga inköpspriset. Investeraren kan välja att sälja hela eller en del av investeringen för att kunna gå med vinst tar. Vinst med strategier kommer att variera beroende på vilken typ av investeringen, hur mycket avkastning som är intjänade, och personliga finansiella mål för investeraren.

Vid bedömning av en investering med ett öga mot vinst med, investerare tar normalt flera faktorer beaktas. En har att göra med den förväntade framtida resultat av beståndet. Om investeraren är övertygad om att värdet av aktierna kommer att nå en topp, det finns en god chans att han eller hon kommer att vidta åtgärder för att sälja aktierna så nära den maximala tid som möjligt. Detta bidrar till att maximera den vinst som görs av företaget, samtidigt som det skapar vinst som kan funneled till andra investeringar som visar löfte att börja stiga i värde.

Vinsten med strategin kan innebära att sälja bara en del av de ackumulerade aktier. Det finns två möjliga orsaker till denna typ av transaktion. Först får investeraren endast kräva en viss inkomst för att finansiera en ny inkomstkälla eller investeringar. Hellre än att sälja samtliga aktier i ett visst bestånd, är en del kvar i portföljen, vilket gör den återstående delen att fortsätta generera avkastning. En annan möjlighet med lager vinst med den här typen har att göra med att uppskatta effekterna av att sälja alla aktier på en gång. Om investeraren anser att denna åtgärd skulle skapa en kris på marknaden som skulle orsaka andra investeringar i portföljen att börja ringaktande i värde, det finns en god chans att han eller hon kommer att välja att endast sälja en del av den totala investeringskostnaden. Denna åtgärd bidrar till att skydda de återstående investeringar samtidigt ge investeraren med kontanter för att genomdriva andra investeringar erbjudanden.

I allmänhet investerare utveckla en vinst tar strategi som bygger på deras egna finansiella mål. Med investerare som tenderar att vara konservativ, strategin att vinsten med får användas sällan, på grund av att de flesta av investeringarna i portföljen har en låg volatilitet och kan producera små men konsekvent vinst på lång sikt. Mer äventyrliga de är benägna att använda vinst tar oftare, särskilt om målet är att uppnå hög avkastning från mer riskfyllda placeringar. I detta scenario är målet att få bästa möjliga avkastning möjligt och sälja investeringen för en vinst före aktierna backväxeln och börjar förlora värde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.