Vad är Money Down?

Pengar ner hänvisar till en kontantinsats för köp för att minska finansieringskostnaderna och månadsbetalningar. Typiska stora inköp som kräver pengar i är bostäder eller fastigheter och fordon eller fritidsbåtar. I många fall långivare kommer att försöka locka köpare genom att erbjuda speciella erbjudanden som kräver "No Money Down", men dessa erbjudanden oftast har högre räntor och brantare månadsbetalningar. Det belopp fastställs som krävs för varje enskilt inköp är vanligtvis en av de viktigaste avgörande faktorer för köpare tillsammans med månatliga betalningar. Även om det känns bra att få något för väldigt lite eller inga pengar nedåt, finansiering större summor får betala mer ränta under långa distanser och axlar högre månatliga betalningar eller avbetalningar. Köpare måste välja mellan att släppa ut mindre pengar ner och låna mer, eller släpper ut mer pengar ner och upplåning mindre. När det gäller att köpa en första bostad, långivare föredrar normalt att ha minst 20% av värdet på hemmet som en handpenning. På ett hus som säljer för $ 325. 000 US dollar (USD), skulle den lägsta anges vara $ 65,000 USD. Detta är inte en hård och snabb regel bara en allmän riktlinje. Om man antar att köparen betalar 20% ner, gör finansieringen företaget (långivare) upp balansen på köparens räkning så att säljaren får betalt i sin helhet. Nu köparen är skyldig långivaren $ 260. 000 plus och finansiella avgifter.

Beroende på vilken typ av lån, kan köparen tillbringa de första åren gör betalningar som går till intresseorganisationer, innan allt arbetar utanför principen. I många fall har personer vända egendom inom några år, med hjälp av buyout pris att betala av gamla bolån. Om egendomen har uppskattat nog, slutar säljaren fram tillräckligt med vinst för att lägga ner pengar på en ny pjäs av egendom, vanligtvis ett större hus eller ett hus i ett finare område. Med andra ord, köparen uppgraderingar.

Även fastigheter anses allmänt vara en god investering som uppskattar med tiden, köpa bilar eller fritidsbåtar presentera en annan ekvation. Nya fordon, till exempel kraftigt sjönk i värde den tidpunkt då de drivs av partiet eftersom de går från att klassificeras som "nya" att vara omklassificeras som "används. "Alltså en köpare lockas av en" noll pengar i "erbjuder kan tycka att hans eller hennes lån är betydligt högre än det värde av fordonet under de första två eller flera år under lånetiden. Om köparen inte har en solid och stora möjligheter att inkomster och helt enkelt inga kontanter på sidan kan detta vara en bra affär värd kompromissen. Men det är inte alltid fallet.

Zero pengar i erbjudanden kan locka en del människor att köpa bilar utanför deras medel. När nyhetsvärdet avtar, dessa människor befinner sig fast med branta månatliga betalningar och höga avgifter för finansiering kan hunden snäva månadsbudget. I vissa fall leder detta till upphörande av lån utbetalningar och återtagande av fordonet.

I fastigheter finns många goda skäl för att sätta minsta pengar ner på egendom som förutsätter en bekväm inteckning betalning. Det skapar bättre kassaflöde och kan få skattelättnader. Det motsatta gäller för fordon och de flesta andra stora-biljett poster. I dessa fall kan det vara bättre att lägga så mycket pengar ner som möjligt. Ju mindre du finansierar den lägre din månatliga betalning kommer att bli och desto mer pengar sparar du på lång sikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.