Vad är Bank Privacy?

Bank privatlivet är en familj av politik som syftar till att skydda integriteten för bankkunder. Många länder har lagar som fastställer miniminormer för bank privatlivet, i syfte att skydda sina medborgare. Enskilda banker tenderar att ha sin egen sekretesspolicy. När kunder ansluta sig till en bank, kommer de att få information om bankens syn på personlig integritet, och de kommer också att skickas uppdateringar när banken byter sekretesspraxis.

bokföringen är känsliga. Kunder i en bank har en rimlig förväntan om privatliv, inklusive förväntningar på att personliga identitetsuppgifter, kommer information om konton och information om värdeskåp inte lämnas ut. Banker, till exempel inte kommer att dela antalet regeringen identifiera sina kunder, och kommer inte att offentliggöra uppgifter om de finansiella verksamhet, utan en stämning.

Bank integritetsskydd omfattar också sådant som adresser, telefonnummer, e-postadresser, och annan kontaktinformation. När du läser en bank sekretesspolicy, är det en bra idé att ta reda på hur mycket information de bankaktierna med partners. Bankkunder ibland störs ta reda på, till exempel att bankerna kommer att sälja information om att köpa tendenser till företag som skickar värvning. Oftast sekretesspolicy innehåller ett undantag som gör det möjligt för kunderna att begränsa utsläppen av deras information till den som kan krävas enligt lagen.

Sekretess begränsar även de omständigheter under vilka uppgifter som får lämnas ut. Via telefon, till exempel någon som vanligtvis krävs för att ge en identifikationskod för att få information om konton. Bestämmelsen är avsedd att skydda integriteten för bankkunderna genom att inrätta ett lager av säkerhet mellan banken och allmänheten. Internetbanker använder också en rad av privatlivet tekniker inklusive kryptering för att skydda sina data och förhindra saker som obehöriga överföringar. Bank privatlivet är en särskilt oroande i Internet-eran på grund av den hastighet med vilken bedrägerier kan ske.

vissa nationer är kända för sina bank privatliv, och har blivit en fristad för "offshore-banking", där medborgarna i andra nationer försöker gömma tillgångar. Dessa banker kan erbjuda total avskildhet såsom nummerkonton som döljer identitet, och kommer inte ut bankuppgifter till andra regeringar. Men flera privatlivet tillflyktsorter utsatts för attacker för sina rutiner, vilket leder till förändringar i deras inställning till integritet som gör nationer som Förenta staterna att gå efter oseriösa skattskyldiga som försöker skydda sina tillgångar offshore.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.