Vad är kvarskatt?

Tillbaka skatt är skatt betalas från tidigare år eller period. När en person är skyldig skatter, men inte betala dem när de förfaller, är resultatet kvarskatt. Likaså underbetalning skattskyldighet också resultat i kvarskatt. En person kan UNDERBETALA skatt eller underlåter att anmäla skattepliktig inkomst avsiktligt eller av misstag. Oavsett anledningen, men, skattemyndigheter har rätt att kräva omedelbar betalning och innebär betydande böter, straffavgifter och ränta samt.

Även om en person kan vara skyldig kvarskatt till lokala, statliga eller federala Skatteverket är den fras som oftast används i förhållande till federala inkomstskatter. Varje år, en häpnadsväckande antal personer i Förenta staterna underlåter att lämna federala inkomstskatter. Vissa miss ansökan krävs skatt för ett år eller två, medan andra kan missa ansökan under flera år i taget. I själva verket finns det även några personer som är skyldiga kvarskatt från årtionden sedan.

Folk inte filen krävs deklarationer av olika anledningar. För många är orsaken till bristen på medel. Rädd för de belopp de skulle på sin deklaration blir för mycket att bära, många individer väljer att hoppa över ansökan helt och hållet. Vissa har för avsikt att lämna in vid ett senare datum, medan andra hoppas kunna undvika registrering och betala oändlighet. Men kvarskatt har ett sätt att fånga upp dem som undviker att betala, förr eller senare.

Lyckligtvis grund kvarskatt inte behöva sluta i åtal. Genom att lämna in kvarskatt snabbt och korrekt, många individer kan minimera böter och viten. Även om en person är skyldig skatt för flera arkivering perioder, de flesta experter överens om att lämna in försenade deklarationer är mycket bättre än att riskera allvarliga problem genom att fortsätta att undvika dem. Om du är skyldig kvarskatt, kan du rådfråga en skatt professionell. En skatt professionell kan hjälpa dig att bedöma din unika situation och bestämma den bästa strategin för att hantera Skatteverket. En skatt professionella kan även förbereda din sen tillbaka till dig, så att du kan få dem så snabbt som möjligt. Dessutom en skicklig skatt professionell kan förhandla med de berörda skattemyndigheten för din räkning, kanske förhandla lägre straff.

Om du är gör-det-själv-typ kan du laga din egen avkastning. Se bara till att du gör ditt bästa för att säkerställa riktigheten av din skatt dokument. Det finns många datorprogram finns som syftar till att göra deklarationen förberedelse enkelt och snabbt. Kom dock ihåg att sena federal skatt returer måste göras på papper, inte elektroniskt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.