Vad är guldterminer?

guld futures-marknaden är en av flera råvaruterminer, där avtal ingås, som är villiga att köpa eller sälja guld till ett visst pris vid en tidpunkt i framtiden. Guldterminer används både som ett sätt för producenterna och anläggningsmaskiner med guld för att säkra sina produkter mot kraftiga svängningar på marknaden, och som ett sätt för spekulanter att tjäna pengar på att samma rörelser i marknaden.

Guldet futures-marknaden är en av de mest investerat marknaderna i världen, och ofta fungerar som en marknad personer stöter på när den bredare marknaden är lidande. Guldet futures-marknaden är mycket attraktiv för investerare, delvis på grund av att handla på marginal gör det möjligt att relativt små rörelser guldmarknaden att översätta till stora ekonomiska vinster. när de investerar i guld terminer, är du lovande grund och botten till någon som du ska köpa eller sälja en viss mängd guld till dem på likviddagen i framtiden. Till exempel är en investerare ganska övertygad om att priset på guld kommer att gå långt upp i de kommande tre månaderna. Om han ville att dra bort detta genom att bara köpa och sälja guld, och han hade $ 1,000 US Dollar (USD) att investera, så skulle han köpa $ 1,000 dollar som guld på $ 500 USD ett uns för totalt två uns. Om tre månader har det gått upp till $ 800 USD ett uns, skulle han ha genomgått en vinst på $ 600 USD, inte en dålig vinst, men också inte särskilt imponerande. Genom att köpa guld terminer på marginalen Men kan han utnyttja de pengar han måste investera enormt. Beroende på situationen på marknaden och storleken på hans köpa, hur mycket pengar han har att lägga ner på marginalen varierar från någonstans mellan 2% och 20% av det totala belopp som han vill köpa. I ett genomsnittligt marknadsvärde, kommer hans marginal på guldterminer troligen omkring 5%, så att samma $ 1,000 USD kan användas för att köpa guld framtid för $ 20. 000 dollar som guld, eller 40 gram på $ 500 USD ett uns. Om priset på guld ökar med samma belopp, till $ 800 USD ett uns, kommer han att ha klarat en vinst på $ 12,000 USD, trots att han hade bara $ 1,000 USD att investera.

Å andra sidan är det mycket lättare att förlora pengar snabbt när handeln guldterminer på marginal än när man köper dem med kontanter i handen. Om samma 40 ounces förlorar endast 5% av sitt värde, gå ner till $ 475 USD ett uns, då hela $ 1,000 USD nyinvesteringar kommer att vara borta. Med jämna marginaler måste vara toppad, eftersom priset sjunker till den punkt där du nära spilla alla dina nyinvesteringar. Om investeraren är oförmögen till toppen av sin marginal, då kontot stängs, och investerare har förlorat alla sina pengar. Frestelsen att guldterminer är enorm, på grund av de enorma summor pengar att vinna om det spelas rätt, men de flesta människor som handlar guld på marginal avveckla förlora sina investeringar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.