Vad är ett samtal marknaden?

Ett samtal är en marknad där transaktioner endast ske på bestämda tider eller intervall, och priset på varorna bestäms av marknaden, snarare än den verksamhet som köpare och säljare. Denna typ av marknad kan vara mindre volatila än en så kallad "auktionsmarknaden" där folk köper och säljer hela tiden, men det kan också vara svårt att navigera. I regel är denna teknik som använts när aktieomsättning är låga och det finns väldigt få aktörer.

I ett samtal marknad, utsätta människor för ansökningar om att få köpa och sälja en vara, och marknadsanalytiker titta på ansökningarna för att hitta den optimala priset marknaden clearing som kan tillfredsställa de mest antal order. När priset har fastställts, de transaktioner som sker på en gång. Medan köpare och säljare har ett visst inflytande över marknadspriset, eftersom de visar hur mycket de är villiga att betala eller acceptera för en handelsvara, de har inte sista ordet. P

Ring marknader kan användas för att handel ett brett utbud av varor, och de utnyttjas över hela världen. Människor som handeln med dessa marknader behöver en annan strategi från människor som arbetar i kontinuerlig marknader, som en uppmaning marknad kräver mycket olika strategier. Det är mindre lätt att göra misstag i ett samtal, på grund av den minskade volymen av handeln och den totala minskningen av kaos på marknaden golvet, men detta betyder inte att det blir omöjligt att göra ett dåligt beslut, och det kan ta längre tid att motverka dåliga affärer när handeln endast ske vid bestämda tider. i auktionen eller konventionella marknaden, är order fyllda som behövs, med folk som köper och säljer med aktörer som kan erbjuda de bästa priserna. Som ett resultat tenderar marknadsvärdet att variera vilt, och det kan gungbräda radikalt flera gånger under loppet av en dag som folk Jockey för optimal marknadsposition. Ring marknader tenderar att uppleva mindre radikala gungor, och de kan vara mindre stressande att navigera.

Normalt rensar marknaden i ett samtal marknaden vid den tidpunkt då order fylls, vilket är en kontrast med auktioner. När marknaden blir fri har tillgången träffade just efterfrågan, och ingen vill sälja eller köpa en vara. Med tiden har intresset för att köpa och sälja kommer att visas igen som människors ställning på marknaden förändras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.