Vad är ett privat lån?

ett privat lån är ett erbjuds elever att hjälpa till att finansiera kostnaden för sin utbildning. Till skillnad från federala studielån som stöds av regeringen, en privat, eller andra lån, är osäkra. Dessa typer av lån kan erbjudas av skolan direkt eller en privat långivare till exempel en bank eller annan finansiell institution. Om du behöver för att få ekonomiskt stöd för att hjälpa dig att betala för din utbildning, är det vettigt att beakta alla dina alternativ. Som tecknar ett privat lån för att betala för undervisning, böcker och andra pedagogiska kostnader innebär att du inte omfattas av samma begränsningar som om du har en Stafford (federal student) lån. Denna typ av ekonomisk hjälp har begränsningar för hur mycket du kan låna. Locket på plats beror på om du är en nybörjare, sophomore eller junior och ovan.

Studielån också kan ha avgifter som är knutna till dem, utöver den räntesats du kommer att debiteras på medel. Dessa kallas uppkomst avgifter och belastar processen lånet. I fråga om ett privat lån, kan denna avgift hävas av den långivare som ett sätt att uppmuntra låntagare att arbeta med dem. En person kan behöva ta ut en kombination av subventionerad och privata studielån för att finansiera sin utbildning. Skolan eller långivare kommer att avgöra vilken mängd finansiera den studerande är berättigad till genom att ta kostnaderna för medverkan och subtrahera den mängd andra finansiella stöd som finns tillgängligt, t. ex. federala studielån, stipendier, och arbetsrelaterade studieprogram. Skillnaden vänster är det belopp som den studerande skulle vara kvalificerade för, eftersom de privata lån ges baserat på behov.

Den studerande måste fortfarande visa att de är kreditvärdig innan lånet kommer att utfärdas. Ett samarbete undertecknaren kan användas om den studerande har liten kredit historia eller en som är mindre än stellar. Tänk på att om skolan du funderar erbjuder privata lån, kan du ta itu med ditt val av utlåning. Skolor är förbjudet säger eleverna att de måste hantera en viss bank eller långivare att få finansiering hjälp. Enligt federal lagstiftning kan långivarna inte ge pengar till skolor eller betala anställda att ge stimulans så att eleverna kommer att uppmuntras att besöka dem för lån.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.