Vad är en avslutande Tick?

Utgående fästingar är ett av de verktyg som används av investerare, mäklare, analytiker och tillgång till nuvarande skick en viss investering marknad. Tidsfristen kryssa betraktar antalet bestånd som avslutades högre under det senast avslutade handel än under föregående period. Samtidigt kommer den avslutande fästingen adress de bestånd som avslutades lägre under den senaste perioden än under den period som omedelbart föregår den sista stängd period. Denna jämförelse av lager effekten gör att berörda parter att observera trender som kallas upticks och downticks.

Den uptick är helt enkelt en avslutande tickande som uppvisar en högre utgående värde under den aktuella perioden än under den föregående perioden. Erkännandet av en uptick är en mycket bra sak för många investerare, eftersom det visar att bestånden är goda resultat. Bestånd som uppvisar en uptick verksamhet under en avslutande fästing kan komma att följas av ytterligare flera perioder, för att avgöra om den uppåtgående trenden kommer sannolikt att fortsätta ytterligare ett tag. I händelse av att uptick inte pekat på att beståndet kommer att fortsätta att stiga på lång sikt, kan investerare välja att köpa aktier nu snarare än senare, eller hålla fast vid nuvarande aktier tills beståndet väntas nå sin topp. Samtidigt är downtick inte nödvändigtvis en dålig sak för investeraren. Medan lagren som tyder på en downtick vid beräkningen av ett avslutande fästingen kan inte vara det första valet för alla investerare att köpa, det finns några som ser denna utveckling som en möjlighet. Investeraren kommer att börja övervaka den dagliga verksamheten av beståndet och projekt när det kommer att slå ett lågvattenmärke i handeln innan börjar stiga igen. Vid den lägsta punkten i kurvan, kommer investeraren att köpa aktier och börjar ge resultat när aktien börjar stiga i värde igen.

Sista fästingen är också ett användbart verktyg för att fastställa det allmänna hälsotillståndet i ekonomin. Om en marknad uppvisar en avslutande fästing som är genomgående lägre än tidigare perioder, kan detta tyda svåra ekonomiska förhållanden som måste åtgärdas och korrigeras så snart som möjligt. Samtidigt, ett avslutande bock som visar en god balans mellan bestånd med uptick och downtick verksamhet visar en ekonomi som är relativt stabil och inte riskerar lutar för långt till inflation eller recession.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.