Vad är en Totten Trust?

En Totten trust, även kallad utbetalas vid dödsfall (POD) konto, är en form av nbsp;egendom planering i USA. Den kan användas som ett alternativ till en vilja och är därför känd som en slags kommer att ersätta. En Totten trust innebär en bank sparkonto eller säkerhet som har upprättats av en person (kallad huvudman eller överlåtaren) som är den namngivna förvaltaren för en annan person (mottagaren). Mottagaren får de medel på kontot eller säkerhet när förmånstagare dör. En Totten trust har ingenting att göra med att agera som förvaltare enligt testamente, ett förtroende avtal, eller ett domstolsbeslut. är Totten truster ibland skapas för att avsätta medel för att finansiera instiftaren s (eller förvaltarens) begravning. Efter döden av förmånstagare är sparkontot sedan betalas ut till mottagaren som ett sätt att ersätta mottagaren för begravningskostnader. En nackdel är tillämpligt här ändå: alla anspråk som eftersträvas genom förvaltarens fordringsägarna får betalt innan förmånstagaren betalas. Följaktligen kan mottagaren inte alltid får pengarna, eller kan få endast en del av medlen. Namnet på denna typ av förtroende kommer från en 1904 rättsfall slitas i New York. William Totten var administratören för den avlidne, Frances Lattan, som skapade vad som skulle komma att bli känd som en Totten trust. Anledningen till att det var slitas i första hand beror på att förtroende skapades inte i enlighet med normala formaliteter skapande av förtroende. Domstolen emellertid i Matter of Totten , hittade denna typ av förtroende att vara giltig, även återkallas, förtroende. Denna typ av förtroende redovisas i New York och andra stater som har antagit den tredje Omräkning av truster och egendom, inte alla amerikanska stater godtar Totten truster som en form av egendom planering.

skillnad från icke-återkallelig stiftelser, kan Totten truster återkallas när som helst genom förvaltaren. Detta kan ske genom att förvaltaren stänga sparkonto. Dessutom, om förvaltaren genomför en vilja som avsätter medel på kontot, då Totten trust är inte längre giltig.

Om stödmottagaren predeceases förvaltaren, sedan Totten trust anses ha upphört att gälla, vilket betyder att den inte har någon giltighet eller verkan. Något värde i att man kommer helt enkelt passera in i kroppen för förvaltarens egendom som skall delas upp enligt förvaltarens kommer, lita avtal, eller enligt lagstiftningen i den aktuella staten.

är en Totten trust ibland kallas en preliminärt trust eftersom den är knuten till död förvaltaren. Det är också ibland kallas en fattig mans kommer , eftersom den kan ställas in av någon med små resurser som annars inte har råd med kostnaderna för att skapa ett förtroende överenskommelse eller ett testamente. Eftersom de inte omfattas av bouppteckning, är de ett sätt att undvika höga avgifter och kostnader i samband med bouppteckning förfarande. För någon med små resurser som inte vill tynga hans eller hennes efterlevande på detta sätt kan en Totten trust vara en stor fördel. Naturligtvis kan det skapas av vem som helst av vilka medel som helst för att undvika avgifter och kostnader för att skapa ett förtroende avtal eller kommer eller bouppteckning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.