Vad är en Remortgage?

En remortgage är en process som ersätter ett befintligt hypotekslån med ett nytt lån från en annan långivare. Den nya långivare tillbaka den nuvarande inteckning till det ursprungliga lånet leverantören. Låntagaren är då kvar med bara ett hypotekslån, återbetalas till ny långivare.

Villkoren remortgage och refinansiering kan ibland förväxlas. Medan de två lån processer kan vara likartade, det finns en avgörande skillnad. En remortgage innebär emot ett lån från en ny långivare, medan en refinansiering av lån kan tillhandahållas av befintliga långivaren eller en ny inteckning leverantör.

Låntagare överväga remortgaging av olika anledningar. Ofta innebär att spara pengar. Säkra en ny inteckning, till en lägre ränta än vad som följer av det befintliga lånet, kan minska låntagarens månatliga avbetalningarna. Erhålla en lägre skattesats kan också minska det totala belopp som låntagaren måste betala tillbaka över hela hela lånets löptid.

Remortgaging kan också bidra till att frigöra kapital i låntagarens hem. I fastigheter sett är rättvisa skillnaden mellan marknadsvärdet av ett hem och det belopp låntagaren fortfarande skyldig på det. När en persons egendom stiger i värde, är rättvisa byggd. Likaså är eget kapital ökade som låntagaren återbetalar bolån. Till exempel, om en låntagare hem är värt $ 150. 000 och han eller hon har återbetalat $ 30. 000, har låntagaren $ 30. 000 i eget kapital. Ett lån kan få detta kapital pengar genom remortgaging och låna ett belopp som överstiger den nuvarande inteckning. Att få en remortgage är ganska enkelt. Generellt är processen enkel och liknande för att erhålla andra hypotekslån. Den nya långivare recensioner låntagarens ansökan och ber om vissa därmed pappersarbete. Remortgage pappersarbete ingår normalt bevis på inkomster, skulder och utgifter. är ett hem värdering krävs vanligtvis också. I vissa fall kan värderingen vara mindre omfattande än det slag som krävs för ett första lån och inspektören får helt enkelt se utsidan av låntagarens hem och ställa några relevanta frågor. I andra fall är en fullständig värdering krävs. Det finns vissa avgifter inblandade i en remortgage. Ofta är låntagare måste betala värderingen och advokatkostnader. Många långivare kostnadsfritt lån-bearbetning avgifter också. De belopp som debiteras för en remortgage varierar från långivare till långivare.

I allmänhet en remortgage kan utföras under fyra till sex veckor eller mindre. Längden på denna process beror på långivaren och de särskilda omständigheterna kring denna fastighet remortgaged. Men det finns några långivare som specialiserar sig på snabba remortgages och lovar att slutföra processen i en vecka eller mindre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.