Vad är en Lien Auktion?

kvarstad auktion är en försäljning av fastighet eller varor som anses uppfylla förfallna skulder, klassiskt i form av obetalda fastighetsskatter. Lien försäljning kan också hållas för att täcka obetalda inkomstskatter, avgifter för allmännyttiga tjänster, och andra former av ekonomisk misskötsel. Beroende på var i världen man är, får panträtt försäljningen hållas regelbundet, vanligen nära rådhustrappan, vilket återspeglar en gammal tradition om återkrav av skulder och om konkurs på trappan till ett regionalt domstolsbyggnad för att göra processen tjänsteman.

Liens är rättsliga instrument som används för att driva in skulder. När kvarstad skall verkställas på något som liknar en fastighet innebär det att fastigheten inte kan överlåtas eller säljas till kvarstaden har lösts. Liens kan tas ut på hus, bilar och personlig egendom, och om skulden inte är nöjd, kan dessa varor säljas till ett kvarstad auktion övervakas av en regeringstjänsteman, med målet att auktionen är en återhämtning av skulden. är varor som bilar och maskiner säljs oftast ren vid kvarstad auktion, vilket innebär att när de säljer, de nya ägarna ta i besittning och den tidigare ägaren inte har regressrätt. Byrån inleder auktionen kommer ofta inventering varorna och komma fram ett uppskattat värde med hjälp av detta värde för att ställa en reserv för auktionen, se till att tillräckligt med pengar återvinns att täcka Lien. Det finns två typer av egendom lien auktion: en gärning auktion, och en panträtt intyg auktion. I en handling auktion betalar köparen förfallna skulder och övertar fastigheten. En lien intyg auktion betalar köparen skulden och fastighetsägaren är skyldig att betala köparen tillbaka, ofta på en mycket hög ränta. Om köparen underlåter att betala skulden, innehavaren kan ta egendomen i besittning.

Vissa tycker om att delta panträtt auktioner eftersom de kan vara ett utmärkt sätt att få saker och ting väldigt billigt. Eftersom det gäller indrivning av en skuld, snarare än att maximera försäljningspriset för vinst, kan innehållet i en panträtt auktion finnas tillgänglig till en bråkdel av det gängse pris på marknaden. Men köpta varan kvarstad auktion säljs som det är, med köparna oftast inte ges möjlighet att inspektera dem. Köparna har ingen rätt till bidrag om de köper skadade eller värdelösa varor vid kvarstad auktion, så det lönar sig att vara försiktig med utgifterna på kvarstad auktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.