Vad är en Credit Union?

ägs och drivs av sina medlemmar, kreditföretag är icke-vinstdrivande kooperativ institutioner som främjar sparsamhet och ge tillgång till krediter till rimliga priser. Eftersom de inte har någon källa till sekundär investeringskapital, är undantagna kreditkassor i USA också från federal och statlig inkomstskatt. Detta gör en Credit Union skiljer sig avsevärt från en traditionell bank. The Federal Credit Union Act, undertecknas av president Franklin D. Roosevelt 1934, hjälpt till att skapa ett federalt system med kreditföretag i Förenta staterna, medan som ett sätt att stadga och övervaka organisationer. Idag, cirka 86 miljoner människor tillhör en Credit Union. Detta motsvarar mer än 40 procent av den ekonomiskt aktiva vuxna. Om du vill gå en kredit union måste du vara medlem i en godkänd segment av befolkningen. Amerikansk lagstiftning kräver att alla kreditföreningar att begränsa sitt medlemskap till en viss del av samhället, exempelvis anställda på ett specifikt företag, medlemmar i en kyrka, studentförening, eller annan godkänd ideell grupp, eller personer som arbetar inom ett visst yrke . Detta kallas Credit Union's "field of medlemskap" eller "band association" och gäller för huvudsökande samt alla medlemmar av hans /hennes närmaste familj. De flesta kreditkassor att medlemmarna ska kunna behålla sitt medlemskap även om omständigheterna förändras och inte längre uppfyller de ursprungliga kriterierna för kvalificering för deltagande i organisationen.

intresserade Credit Union måste fylla i en kort ansökan och sätta in små belopp till en kontroll eller sparkonto. Det ger dem möjlighet att äga en andel i Credit Union och rösta i valet till officer.

Även kreditkassor inte är banker, är medlem inlåning försäkrade upp till $ 100. 000 amerikanska dollar (USD) per konto av National Credit Union Dela försäkringskassa (NCUSIF) och stöds av den amerikanska regeringen. Detta säkerställer att kreditkassor är en säker källa för att hantera alla dina finansiella transaktioner.

Den främsta fördelen med kredit fackligt medlemskap är att kreditkassor allmänhet betala högre räntor på inlåning och ta ut en lägre ränta på lån än vad du hittar på en traditionell bank. Dessutom en undersökning nyligen visade att kreditkassor i USA godkände 69 procent av hypotekslån ansökningar från låg eller måttlig låntagare inkomst, jämfört med 47 procent beviljningsgrad för samma grupp i andra amerikanska bolåneinstitut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.